Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της

Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Από τον τίτλο της Μις Βρετανίας στον τίτλο... της πλουσιότερης γυναίκας της χώρας. Ο λόγος για τον Κίρστι Μπερταρέλι, η οποία στα 50 της χρόνια έγινε πιο πλούσια ακόμα και από τη βασίλισσα Ελισάβετ, έπειτα από το διαζύγιο που πήρε.

Η Μπερταλέλι ήταν παντρεμένη τα τελευταία 21 χρόνια με τον Ελβετό μεγιστάνα Ερνέστο. Το ζευγάρι είχε συμπεριληφθεί φέτος στην 14η θέση της λίστας των Sunday Times με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία τους να εκτιμάται στα 9,2 δισεκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, οι Μπερταλέλι, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους, με το διαζύγιό τους να αποτελεί μία έκπληξη για πολλούς, καθώς τίποτα μέχρι και την ανακοίνωση δεν μαρτυρούσε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Το ζευγάρι αρνείται να αποκαλύψει το ύψος της διατροφής και της περιουσίας που πήρε η Κίρστι Μπερταρέλι μετά το διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με τους TheTimes, η πρώην Μις Βρετανία συμφώνησε να αποδεχτεί έναν διακανονισμό ύψους 350 εκατομμυρίων λιρών, καθιστώντας την καθιστά την πλουσιότερη διαζευγμένη στη Βρετανία στη νομική ιστορία.

Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES

Παράλληλα, η Κίρστι, η οποία σήμερα είναι στιχουργός και τραγουδίστρια έλαβε επίσης ένα εντυπωσιακό μοντέρνο σπίτι στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία, το οποίο αγοράστηκε φέτος έναντι 52 εκατομμυρίων λιρών. Κατέχει επίσης ένα σαλέ 8 εκατομμυρίων λιρών στο ελβετικό χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ.

Με πληροφορίες από TheTimes

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

odontiatros

Διεθνή / Πώς από έναν απλό πονόδοντο διαγνώστηκε με καρκίνο

Η περιπέτεια ενός άνδρα που δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού με οδοντίατρο στο βρετανικό σύστημα υγείας- με 800 άτομα στη λίστα αναμονής- και τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει για τη διάγνωση και να προλάβει το μοιραίο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ