Η Ντίλαν Φάροου μιλά για πρώτη φορά για την κακοποίησή της από τον Γούντι Άλεν

0

«Γιατί να μη νιώθω θυμωμένη; Γιατί να μη νιώθω πληγωμένη; Γιατί να μην αισθάνομαι όλη αυτή την οργή μετά από τόσα χρόνια αδιαφορίας και αμφιβολίας για τα όσα έλεγα, τόσα χρόνια παραγκωνισμού μου». 

Η Ντίλαν Φάροου, υιοθετημένη κόρη του Γούντι Άλεν, για πρώτη φορά μετά από καιρό αποφασίζει να εμφανιστεί στην τηλεόραση και στο πλαίσιο αντίδρασης που έχει δημιουργηθεί από τα απανωτά σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος να μιλήσει αυτοπροσώπως για τη δική της ιστορία.

«Και γιατί ο κόσμος να σας πιστέψει τώρα μετά από τόσα χρόνια;», είναι η εύλογη ερώτηση της δημοσιογράφου του CBS Morning  και το πρόσωπο της Φάροου συσπάται από την αγωνία σε μία πρώτη αντίδραση. «Υποθέτω ότι αυτό βρίσκεται στη διακριτική τους ευχέρεια», λέει η Φάροου και συνεχίζει: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να λέω την αλήθεια μου και να ελπίζω. Να ελπίζω ότι κάποιος θα με πιστέψει, πέρα από το απλώς να ακούει αυτά που λέω».

Όπως είναι γνωστό, μετά από έρευνα (και ιατρική) οι ισχυρισμοί της Φάροου κρίθηκαν ανυπόστατοι και ο Άλεν απηλλάγη απ' τις κατηγορίες. 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί δεν πίστεψα ποτέ την Ντίλαν Φάροου: Πριν καταδικάσετε τον Γούντι Άλλεν για «βιασμό» και «παιδεραστία», διαβάστε αυτό...

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ