Η Moderna θα αναπτύξει αναμνηστική δόση εμβολίου για την μετάλλαξη Όμικρον

Η Moderna θα αναπτύξει αναμνηστική δόση εμβολίου για την μετάλλαξη Όμικρον Facebook Twitter
0

Να αναπτύξει αναμνηστική δόση του εμβολίου της για την Covid-19 που θα στοχεύει συγκεκριμένα τη μετάλλαξη Όμικρον προτίθεται η Moderna.

Η Moderna «θα αναπτύξει γρήγορα ένα υποψήφιο εμβόλιο για μια αναμνηστική δόση συγκεκριμένα για την παραλλαγή Όμικρον», ανέφερε η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία στην ανακοίνωσή της.

«Η αναμνηστική δόση ενός εγκεκριμένου εμβολίου συνιστά τη μόνη επί του παρόντος διαθέσιμη στρατηγική για την ενίσχυση της φθίνουσας ανοσίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η BioNTech έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι κάνει  δοκιμές με το εμβόλιο και το στέλεχος Β.1.1.529 στο εργαστήριο. «Η Pfizer και η BioNTech έχουν αναλάβει δράση πριν από μήνες, προκειμένου να μπορούν να προσαρμόσουν το εμβόλιο mRNA εντός έξι εβδομάδων και να αποστείλουν τις πρώτες παρτίδες εντός 100 ημερών στην περίπτωση εντός στελέχους που διαφεύγει», ανέφερε ακόμη η εταιρεία, σύμφωνα με τους Financial Times. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM