Η Μις Αγγλία 2019 επιστρέφει ως γιατρός - Για να βοηθήσει τη Βρετανία εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Η Μις Αγγλία 2019 επιστρέφει ως γιατρός - Για να βοηθήσει τη Βρετανία εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Μία εστεμμένη ομορφιάς σταματά την ανθρωπιστική της δράση στο εξωτερικό και επιστρέφει στη Μεγάλη Βρετανία, αυτή τη φορά με την ιδιότητα της γιατρού, για να ενταχθεί το ιατρικό προσωπικό της χώρας και να βοηθήσει στην πανεθνική «μάχη» κατά του κορωνοϊού.

Η Bhasha Mukherjee, πρώην Μις Αγγλία, έκανε ένα μίνι διάλειμμα στην καριέρα της ως ειδικευόμενης γιατρού για να διαγωνιστεί στα καλλιστεία Μις Κόσμος 2019, εκπροσωπώντας τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Μις Αγγλία 2019 επιστρέφει ως γιατρός - Για να βοηθήσει τη Βρετανία εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού Facebook Twitter

Η ίδια, στη συνέχεια, δέχτηκε την πρόταση να γίνει πρέσβειρα ανθρωπιστικών οργανώσεων και σχεδίαζε να αφοσιωθεί στο έργο έως τον φετινό Αύγουστο, οπότε και θα επέστρεφε στο πεδίο της, την Ιατρική.

«Προσκλήθηκα στην Αφρική, την Τουρκία, έπειτα την Ινδία, το Πακιστάν και άλλες χώρες της Ασίας ως πρέσβειρα διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων» εξηγεί η ίδια στο CNN.

Στις αρχές Μαρτίου και ενώ βρισκόταν ήδη στην Ινδία για ένα μήνα εκ μέρους της Coventry Mercia Lions Club (οργάνωση για την ανάπτυξη κοινοτήτων, σχολείων και προστασίας εγκαταλελειμένων παιδιών), λάμβανε διαρκώς μηνύματα από τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο όπου δούλευε που της μετέφεραν πόσο δυσοίωνη ήταν η κατάσταση στη χώρα της.

Ενώ η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία χειροτέρευε από μέρα σε μέρα, η 24χρονη επικοινώνησε με τη διοίκηση του Pilgrim Hospital στην ανατολική Αγγλία, εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει για να συνδράμει στην τιτάνια προσπάθειά τους.

Όπως παραδέχτηκε στο CNN, το θεωρούσε λάθος να δραστηριοποιείται για υποθέσεις των καλλιστείων, ακόμη και αν αυτές αφορούσαν ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν γύρω της και οι συνάδελφοί της υπέφεραν σχεδόν αβοήθητοι στα νοσοκομεία της πατρίδας.

«Όταν κάνεις όλη αυτή την ανθρωπιστική δουλειά στο εξωτερικό, εκπροσωπείς τα καλλιστεία, πρέπει να συνεχίσεις να φαίνεσαι όμορφη» λέει η ίδια προσθέτοντας πως πρόθεσή της ήταν να επιστρέψει στη χώρα της και να πιάσει αμέσως δουλειά.

Η Μις Αγγλία 2019 επιστρέφει ως γιατρός - Για να βοηθήσει τη Βρετανία εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού Facebook Twitter

«Ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσω το πτυχίο μου και η καλύτερη συγκυρία να βοηθήσω από τον συγκεκριμένο τομέα τη χώρα μου στους καιρούς της μεγάλης ανάγκης» επιμένει.

Η 24χρονη θα τεθεί σε αυτοπεριορισμό για περίπου δύο εβδομάδες ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Ειδικεύεται στην πνευμονολογία, όμως έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης του νοσοκομείου, όπως αυτή κρίνει.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Αυστραλία: Τρεις ακόμη παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν επιστρέφουν στην Τεχεράνη

«Οι Αυστραλοί πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που στη χώρα μας αυτές οι γυναίκες βρέθηκαν μπροστά σε πραγματικές επιλογές και ήρθαν σε επαφή με αρχές που προσπάθησαν να τις βοηθήσουν», δήλωσε ο Αυστραλός ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ CNN

Διεθνή / Πεντάγωνο και Λευκός Οίκος επιτίθενται στο CNN εξαιτίας άρθρου για τον πόλεμο στο Ιράν

Σε ανοιχτή σύγκρουση με το CNN πέρασαν το Πεντάωνο και ο Λευκός Οίκος, έπειτα από δημοσίευμα του δικτύου που αμφισβητεί την ετοιμότητα της επιχείρησης των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Διεθνή / Το Ιράν ανακοίνωσε τα αντίποινα για το πλήγμα στο Χαργκ: Καλεί τους κατοίκους των ΗΑΕ σε εκκενώσεις

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός των ΗΑΕ και των οικιστικών τους κέντρων καλείται να εκκενώσει λιμάνια, αποβάθρες και τις περιοχές όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Τα κατοικίδια που μένουν πίσω όταν οι άνθρωποι φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Η Γαλλία διευκολύνει προσωρινά την επιστροφή πολιτών της μαζί με κατοικίδια από τη Μέση Ανατολή, την ώρα που καταφύγια στο Ντουμπάι λένε ότι γεμίζουν από ζώα που μένουν πίσω λόγω του πολέμου με το Ιράν.
THE LIFO TEAM
Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Διεθνή / Ο Μαμντάνι ιδρύει γραφείο ΛΟΑΤΚΙ+ υποθέσεων με τρανς επικεφαλής

Η Νέα Υόρκη αποκτά για πρώτη φορά ειδικό γραφείο για θέματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με την Taylor Brown να γίνεται το πρώτο τρανς πρόσωπο που αναλαμβάνει την ηγεσία γραφείου ή υπηρεσίας του δήμου.
THE LIFO TEAM