Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ είναι σε διάσταση εδώ και 6 χρόνια

Μέριλ Στριπ: Αποκάλυψε πως εδώ και έξι χρόνια είναι σε διάσταση με τον Ντον Γκάμερ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EFE
0

Εδώ και περίπου έξι χρόνια, η Μέριλ Στριπ και ο επί 45 χρόνια σύζυγός της, Ντον Γκάμερ, αποκάλυψαν ότι είναι σε διάσταση και δεν ζουν μαζί.

Εκπρόσωπος της Μέριλ Στριπ έκανε στο Page Six τη δήλωση που αποκάλυψε ότι είναι σε διάσταση, τονίζοντας πως «θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον».

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από έξι χρόνια. Και παρότι πάντα θα ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, επέλεξαν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού. 

Η ηθοποιός εθεάθη σήμερα στα Princesa de Asturias Awards 2023- και κάποιοι παρατήρησαν ότι φορούσε ακόμη τη βέρα της- ενώ υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημοσίως με τον Ντον Γκάμερ ήταν στα Όσκαρ του 2018.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1978, μέσω του αδερφού της, και αργότερα την ίδια χρονιά παντρεύτηκαν. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον 43χρονο Χένρι, τη 40χρονη Μάμι, την 37χρονη Γκρέις και την 30χρονη Λουίζα, αλλά και πέντε εγγόνια.

Το 2002 μιλώντας στη Vogue, η Μέρι Στριπ εξομολογήθηκε ότι το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου τους ήταν «καλή θέληση και προθυμία να υποχωρούν και να σιωπούν κάθε τόσο». «Δεν υπάρχει οδικός χάρτης για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση», εξήγησε.

Εκτός από ένα αγρόκτημα στο Κονέκτικατ, το ζευγάρι μοιραζόταν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στην Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης, μέχρι που το πούλησαν για 15,8 εκατ. δολάρια τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια, η Στριπ αγόρασε ένα σπίτι αξίας 4 εκατ. δολαρίων στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2020.

Με πληροφορίες του Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM