Η Μελίντα Γκέιτς μίλησε δημόσια για το «απίστευτα επώδυνο» διαζύγιο από τον Μπιλ Γκέιτς

Η Μελίντα Γκέιτς μίλησε δημόσια για το «απίστευτο επώδυνο» διαζύγιο από τον Μπιλ Γκέιτς Facebook Twitter
0

Η Μελίντα Γκέιτς μίλησε δημοσίως για το «απίστευτα επώδυνο» διαζύγιό της από τον Bill Gates.

«Είχα κάποιους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσα να μείνω άλλο σε αυτόν τον γάμο», δήλωσε η 58χρονη Μελίντα Γκέιτς στο περιοδικό Fortune. «Αλλά το περίεργο με την COVID είναι ότι μου έδωσε την ιδιωτικότητα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω (...) Είναι απίστευτα επώδυνο, με αμέτρητους τρόπους, αλλά είχα την ιδιωτικότητα για να το ξεπεράσω», συνέχισε.

Η Μελίντα και ο 66χρονος, πλέον, Μπιλ Γκέιτς, είχαν παντρευτεί το 1994 και έμειναν μαζί για 27 χρόνια πριν χωρίσουν τον Μάιο του 2021. Απέκτησαν τρία παιδιά -την Τζένιφερ, 25 ετών, τον Ρόρι, 23 ετών, και τη Φοίβη, 19 ετών. Τα παιδιά ήταν πάντα η «μεγάλη ανησυχία» της Μελίντα Γκέιτς κατά τη διάρκεια του χωρισμού.

Πέρυσι, αποκαλύφθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με μια υπάλληλο της Microsoft το 2000, ενώ ήταν παντρεμένος με την Μελίντα Γκέιτς, και φέρεται να πρότεινε σε αρκετές γυναίκες στο γραφείο να βγουν μαζί του. 

Το 2000 ξεκίνησαν μαζί το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το οποίο και συνεχίζουν να το διευθύνουν μαζί μετά τον χωρισμό τους - κάτι που η Γκέιτς αναγνωρίζει ότι την βοήθησε να επεξεργαστεί τα συναισθήματά της.

«Συνέχισα να εργάζομαι με το άτομο από το οποίο απομακρυνόμουν και έπρεπε να εμφανίζομαι και να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου κάθε μέρα», δήλωσε η Γκέιτς. «Έτσι, ακόμα κι αν μπορεί να έκλαιγα στις 9 πμ και μετά να έπρεπε να είμαι σε μια τηλεδιάσκεψη στις 10 πμ με τον άνθρωπο από τον οποίο έφευγα, εμφανιζόμουν και ήμουν η καλύτερη εκδοχή μου»

«Έμαθα ως ηγέτιδα ότι μπορούσα να το κάνω. Μου υπενθύμισε ότι το ίδρυμα μου ζητά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό». 

Η Μελίντα Γκέιτς είπε ότι η εργασία με ανθρώπους που αντιμετώπιζαν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της πανδημίας της επέτρεψε να αποδώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, κατά τη διάρκεια της δικής της δύσκολης περιόδου.

«Δουλεύουμε με απίστευτους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι επίσης αγωνίζονταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είπε. «Ήμουν σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα που είχε χάσει τον πατέρα της μια εβδομάδα νωρίτερα». 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή "CBS Mornings" είχε πει ότι έκλαιγε για ημέρες και «θρηνούσε για την απώλεια» μετά το διαζύγιο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ