Η Μελάνια Τραμπ «θέλει απλά να πάει σπίτι»- Ετοιμάζει τη μετακόμιση στη Φλόριντα

Η Μελάνια Τραμπ «θέλει απλά να πάει σπίτι»- Ετοιμάζει τη μετακόμιση στη Φλόριντα Facebook Twitter
EPA
0

Η Μελάνια Τραμπ προετοιμάζεται για τη ζωή μετά τον Λευκό Οίκο, παρότι ο σύζυγός της επιμένει ότι μπορεί να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Η 50χρονη ήδη κανονίζει τη μετακόμιση στη Φλόριντα και ζήτησε από τους συνεργάτες της να εξακριβώσουν τα προνόμια που θα έχει ως πρώην Πρώτη Κυρία, σύμφωνα με τους Times. «Θέλει απλά να πάει σπίτι», ανέφερε πηγή κοντά στην Τραμπ, μιλώντας στην Κέιτ Μπένετ του CNN η οποία έχει γράψει βιβλίο για τη σύζυγο του απερχόμενου προέδρου.

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να ρώτησε αν οι Πρώτες Κυρίες λαμβάνουν δημόσιο χρήμα όταν επιστρέφουν στην «κανονική» ζωή. Την ενημέρωσαν ότι της αναλογεί μόνο ετήσια σύνταξη 20.000 δολαρίων, αν πεθάνει ο σύζυγός της.

Στο μεταξύ, η 50χρονη ετοιμάζεται να μετακομίσει στο θέρετρο του Τραμπ, το Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα, τον επόμενο μήνα. Έχει ήδη κανονίσει ο Μπάρον- ο 14χρονος γιος του ζευγαριού- να ολοκληρώσει εκεί τη σχολική χρονιά και όχι στο σχολείο του Μέριλαντ όπου φοιτά από το 2017.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη αρχίσει να μεταφέρει στη Φλόριντα προσωπικά αντικείμενα από την Ουάσινγκτον και τον Trump Tower στη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε η οικογένεια πριν από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ δεν αναμένεται να γράψει τα απομνημονεύματά της- όπως έκαναν η Μισέλ Ομπάμα και η Λόρα Μπους, οι δύο προηγούμενες Πρώτες Κυρίες. Παρόλα αυτά, πηγές από την εκδοτική βιομηχανία ανέφεραν στο CNN ότι σκέφτεται τη δημιουργία ενός λευκώματος, για την ιστορία του Λευκού Οίκου.

Η ιδιωτική κατοικία στο Μαρ-α-Λάγκο είναι σαφώς μικρότερη από τον Λευκό Οίκο, αλλά και από το ρετιρέ στον Trump Tower. Η ψυχρότητα των Νεοϋορκέζων απέναντι στον Τραμπ φέρεται να έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση να μην επιστρέψουν εκεί.

Με πληροφορίες από Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM