Η Μελάνια Τραμπ ευχήθηκε για τα γενέθλια του Μπάρον και το μήνυμα έγινε viral

Η Μελάνια Τραμπ ευχήθηκε για τα γενέθλια του Μπάρον και το μήνυμα έγινε viral Facebook Twitter
Ο Μπάρον Τραμπ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Μαρτίου του 2006. EPA/Erin Scott
0

Η Μελάνια Τραμπ είχε ένα απλό μήνυμα γενεθλίων να μοιραστεί αυτό το σαββατοκύριακο για τον έφηβο γιο της, Μπάρον και τα social media είχαν πολλά να πουν. 

«Χαρούμενα γενέθλια BWT», έγραψε η 51χρονη πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σε μήνυμα στο Twitter, χρησιμοποιώντας τα αρχικά του ονόματος του γιου της για να συνοδεύσει μια φωτογραφία από δυο μαύρα μπαλόνια με τον αριθμό 15, για την ηλικία του Μπάρον. 

Πολλοί χρήστες διαφώνησαν ωστόσο με τον ασυνήθιστο στολισμό αν και αρκετοί υπερασπίστηκαν τη Μελάνια, σε ένα ακόμη παράδειγμα των αμφιλεγόμενων αντιδράσεων που συνηθίζει να προκαλεί η οικογένεια Τραμπ, με το μήνυμα να μετρά πάνω από 4.000 σχόλια.   

«Θα μπορούσες να βάλεις μια πιο χαρούμενη εικόνα», έγραψε κάποιος χρήστης. «Αυτή δείχνει λίγο πένθιμη». Άλλος χρήστης σχολίασε: «Χρόνια πολλά στον Μπάρον, αλλά η χρήση μαύρων αριθμών για τα 15α γενέθλια μού φαίνεται λίγο περίεργη». 

Πολλοί βέβαια έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Μελάνια, με κάποιον να απαντά: «Διαβάζοντας τις απαντήσεις...ο κόσμος είναι τόσο άρρωστος. Πρόκειται για μια μητέρα που γιορτάζει τον γιο της». 

Η Μελάνια Τραμπ ευχήθηκε για τα γενέθλια του Μπάρον και το μήνυμα έγινε viral Facebook Twitter
Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια και Μπάρον στο Λευκό Οίκο, τον Αύγουστο του 2019. EPA/Tasos Katopodis/POOL

Μετά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές, ο Ντοναλντ Τραμπ με τη Μελάνια και τον γιο τους, Μπάρον μένουν πλέον στο Mar-a-Lago της Φλόριντα. 

Ο Μπάρον Τραμπ έμεινε γενικά εκτός δημοσιότητας στη διάρκεια της θητείας του πατέρα του στο Λευκό Οίκο, κυρίως λόγω της ηλικίας του. Σύμφωνα με πηγές, ο Μπάρον υπήρξε ανέκαθεν βασική προτεραιότητα της Μελάνια, την οποία χαρακτήρισαν ως «καταπληκτική μητέρα». «Ο Μπάρον είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή της Μελάνια», σημειώνουν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ