«Η Μελάνια επανεξέτασε το προγαμιαίο συμβόλαιο μετά την εκλογή του Τραμπ»

«Η Μελάνια επανεξέτασε το προγαμιαίο συμβόλαιο μετά την εκλογή του Τραμπ» Facebook Twitter
0

Όταν στα μέσα του 2018 η διάθεση της Μελάνια Τραμπ άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο, σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζε με τα πρωτοσέλιδα της εποχής, σύμφωνα με νέα βιογραφία για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Αντιθέτως, σύμφωνα με το βιβλίο «The Art of Her Deal», τρεις πηγές υποστηρίζουν πως μέχρι τότε είχε διαπραγματευτεί εκ νέου επιτυχώς το προγαμιαίο της συμβόλαιο με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Λεπτομέρειες του βιβλίου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Τρίτη, δημοσίευσε νωρίτερα η Washington Post, όπου εργάζεται η συγγραφέας Μέρι Τζόρνταν.

Το βιβλίο βασίζεται σε περισσότερες από 100 συνεντεύξεις, σύμφωνα την συγγραφέα, παρά την ηχηρή σχεδόν απουσία της Πρώτης Κυρίας.

«Ένα ακόμη βιβλίο για την κυρία Τραμπ με ψευδείς πληροφορίες και πηγές», σχολίασε εκπρόσωπος της Μελάνια, στο περιοδικό People. «Το βιβλίο ανήκει στην κατηγορία της επιστημονικής φαντασίας», πρόσθεσε.

«Η Μελάνια επανεξέτασε το προγαμιαίο συμβόλαιο μετά την εκλογή του Τραμπ» Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μέρι Τζόρνταν, η 50χρονη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αναστατώθηκε από τα κατ' επανάληψη σκανδαλοθηρικά πρωτοσέλιδα τους μήνες πριν την ορκωμοσία του συζύγου της και αρνήθηκε να μετακομίσει στην Ουάσιγκτον, επικαλούμενη τον γιο της Μπάρον, που φοιτούσε σε σχολείο της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο παράλληλα συνέβαινε και κάτι άλλο. «Η Τζόρνταν αποκαλύπτει σε ένα νέο βιβλίο πως η Πρώτη Κυρία χρησιμοποιούσε επίσης την καθυστερημένη της άφιξη στον Λευκό Οίκο υπέρ της ώστε να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιο με τον πρόεδρο Τραμπ», αναφέρει η Washington Post. 

«Η Μελάνια επανεξέτασε το προγαμιαίο συμβόλαιο μετά την εκλογή του Τραμπ» Facebook Twitter

Η Τζόρνταν γράφει, σύμφωνα με την Post, πως μετά τα αμέτρητα αρνητικά δημοσιεύματα για την προεκλογική καμπάνια του συζύγου της, με ισχυρισμούς μέχρι για εξωσυζυγικές σχέσεις, χρειαζόταν ένα διάλειμμα και χρόνο «να διορθώσει την οικονομική συμφωνία με τον Τραμπ- κάτι που η Μελάνια ανέφερε ως "φροντίδα για τον Μπάρον"».

Με τον γιο της μετακόμισαν στον Λευκό Οίκο τον Ιούνιο του 2017. Μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς η διάθεσή της είχε εμφανώς βελτιωθεί και τρεις πηγές ισχυρίζονται πως οφειλόταν «στο γεγονός πως επιτέλους επαναδιαπραγματεύτηκε το προγαμιαίο συμβόλαιο όπως εκείνη ήθελε», σύμφωνα με το βιβλίο της Τζόρνταν, όπως το περιγράφει η Post. 

«Ήθελε γραπτές αποδείξεις πως όσον αφορά τις οικονομικές ευκαιρίες και την κληρονομιά, ο Μπάρον θα είχε ίση αντιμετώπιση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Τραμπ», γράφει η Τζόρνταν. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ