Η ιστορία της έκανε το γύρο του κόσμου, προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον και υπήρξαν δεκάδες θεωρίες για το πού σταματούσε η αλήθεια και πού ξεκινούσε η υπερβολή.

 

Το μικρό κορίτσι που βρέθηκε να περιφέρεται στη ζούγκλα της Ινδίας ονομάστηκε «Θηλυκός Μόγλης» καθώς λέγεται πως εμφανίστηκε ξαφνικά ανάμεσα σε μια ομάδα μαϊμούδων στο εθνικό πάρκο στο δάσος Katraniaghat στη βόρεια Ινδία.

 

Όταν βρέθηκε, ήταν γυμνή και έμοιαζε σα να έπαιζε με τα ζώα, σα να άνηκε στην ομάδα τους. Ήταν αρκετά αδύνατη, τα μαλλιά της ήταν πολύ ατημέλητα και μέχρι των ώρα που στο σημείο έφτασε η αστυνομία, έδειχνε να νιώθει ασφαλής. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του κοριτσιού που απασχόλησε τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης καθώς η υπόθεσή της έκρυβε μυστήριο στα όρια του θρύλου.

 

Η λύση του μυστηρίου για το κορίτσι που βρέθηκε με τις μαϊμούδες στη ζούγκλα;-Ζευγάρι υποστηρίζει πως είναι η χαμένη κόρη τους

 

Από την αρχή όμως υπήρξαν γιατροί που αμφισβήτησαν την ιστορία του παιδιού της ζούγκλας και τόνιζαν πως κάποιος την εγκατέλειψε στο δάσος.

 

Ένα ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει τώρα ότι το κορίτσι είναι το παιδί τους και ότι χάθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές στις 28 Μάρτιου του 2016.

 

Τόσο ο 45χρονος Ramzan Ali Shah όσο και η 35χρονη σύζυγός του Nazma, δηλώνουν πως τότε είχαν ενημερώσει τις αρχές αλλά δεν είχαν καμία ανταπόκριση και πίστεψαν πως η κόρη τους ήταν νεκρή. Οι δύο φερόμενοι ως γονείς δείχνουν σε δημοσιογράφους φωτογραφίες του κοριτσιού και τις αφίσες που είχαν κυκλοφορήσει τότε προκειμένου να βρεθεί το παιδί. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η μικρή ονομάζεται Aliza, είναι περίπου δέκα ετών και οι δύο γονείς δηλώνουν έτοιμοι να υποβληθούν σε εξέταση dna.

 

Η λύση του μυστηρίου για το κορίτσι που βρέθηκε με τις μαϊμούδες στη ζούγκλα;-Ζευγάρι υποστηρίζει πως είναι η χαμένη κόρη τους

 

Η λύση του μυστηρίου για το κορίτσι που βρέθηκε με τις μαϊμούδες στη ζούγκλα;-Ζευγάρι υποστηρίζει πως είναι η χαμένη κόρη τους

 

Οι φερόμενοι ως γονείς του κοριτσιού επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των γιατρών που την παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα και δήλωσαν πως έχει γεννηθεί με νοητική υστέρηση.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μικρή δέχτηκε επίσκεψη από τους Ramzan Ali Shah και Nazma, αλλά δεν έδειχνε να αντιδρά ή κάποιο σημάδι πως τους αναγνωρίζει. Οι γιατροί αρνήθηκαν να τη δώσουν και επιμένουν πως το θέμα είναι αρμοδιότητας των αρχών ενώ παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις.

 

Το νεαρό κορίτσι έχει δείξει αργά και σταθερά σημάδια βελτίωσης από τότε που την ανέλαβαν οι γιατροί, αλλά ακόμη είναι πολύ αδύναμη και δεν μπορεί να επικοινωνήσει.