Η Λούσι Λιου μεγαλώνει τον 5χρονο γιο της να είναι «ανοιχτός με το σώμα» του

Η Λούσι Λιου μεγαλώνει τον 5χρονο γιο της να είναι «ανοιχτός με το σώμα» του Facebook Twitter
0

Η Λούσι Λιου μεγαλώνει τον γιο της να αισθάνεται περήφανος για το σώμα του. 

Η 52χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο τεύχος Μαΐου του Women's Health, αναφέρθηκε στο body positivity, που διδάσκει στον 5χρονο γιο της, Rockwell, εξηγώντας ότι δεν χρησιμοποιεί «ηλίθια ονόματα» όταν συζητά μαζί του για ανατομία και πως το αφήνει να αποφασίζει τι νιώθει άνετα να κάνει στο σπίτι. 

«Θα έπρεπε να υπάρχει μια αίσθηση ειλικρίνειας με το σώμα σου, να τρέχεις γυμνός και να νιώθεις ελεύθερος να το κάνεις μέχρι να σταματήσει να νιώθεις άνετα κάνοντάς το. Όταν αποφασίσει πως δεν θέλει να τρέχει τριγύρω ελεύθερος, τότε εντάξει κανένα πρόβλημα», λέει. 

Η Λούσι Λιου είπε επίσης πως περνά ποιοτικό χρόνο στο σπίτι με τον Rockwell, κάνοντας μεταξύ άλλων μαθήματα γιουκαλίλι. «Το να γνωρίζει ότι αυτό είναι το σπίτι μας και πως βρίσκομαι εκεί, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα», σημειώνει. 

Ο Rockwell γεννήθηκε το 2015 μέσω παρένθετης μητέρας και μερικούς μήνες μετά τον ερχομό του, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να στραφεί σε αυτή τη μέθοδο. 

«Φαινόταν σωστή επιλογή για μένα επειδή εργαζόμουν και δεν ήξερα πότε θα κατάφερνα να σταματήσω», είχε πει τότε στο περιοδικό People. «Αποφάσισα πως ήταν ίσως η καλύτερη λύση για μένα και αποδείχθηκε φανταστικό». 

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα μωρά», είχε πει για τον Rockwell, που ήταν τότε 8 μηνών. «Πολύ βασικά πράγματα που εσύ θεωρείς δεδομένα. Είναι απλώς μια μάζα από σάρκα και μετά ξαφνικά αναποδογυρίζουν, σε παρατηρούν, χαμογελούν και αλληλοεπιδρούν μαζί σου. Είναι μαγική εμπειρία». 

Η Λούσι Λιου μεγαλώνει τον 5χρονο γιο της να είναι «ανοιχτός με το σώμα» του Facebook Twitter

Η Λούσι Λιου μεγαλώνει τον 5χρονο γιο της να είναι «ανοιχτός με το σώμα» του Facebook Twitter

Στα γενέθλια του Rockwell πέρυσι τον Αύγουστο, όταν έγινε 5 ετών, η Λούσι Λιου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους στο Instagram να σβήνουν μαζί τα κεράκια της τούρτας.

«Ο λατρεμένος γιος μου έγινε 5 χτες. Είναι ένα ουράνιο τόξο φωτός και η ενέργειά του σκέτη μαγεία. Ως άνθρωπος, γυναίκα, μητέρα, κόρη- σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενωθούμε για να παλέψουμε για την ψυχή αυτού του έθνους. Ας ευχηθούμε όλοι δυνατά ένα πιο φωτεινό και ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας και τη Μητέρα Γη», έγραψε στο μήνυμά της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ γυρίζουν μισό αιώνα πίσω στις αμβλώσεις: Η υπόθεση Roe v. Wade και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Διεθνή / Οι ΗΠΑ γυρίζουν μισό αιώνα πίσω στις αμβλώσεις: Η υπόθεση Roe v. Wade και η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Μετά από την αλλαγή στη σύνθεση του δικαστηρίου, οι συντηρητικοί δικαστές δημιούργησαν μια πλειοψηφία για να ακυρώσουν το δικαστικό προηγούμενο που θεωρούσαν κατάφωρα λανθασμένο
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ