Η Λίντσεϊ Λόχαν επιστρέφει στην υποκριτική με μία Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία στο Netflix.

 

Η ταινία δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά η Λόχαν θα υποδυθεί μία «κακομαθημένη κληρονόμο ενός ξενοδοχείου», η οποία παθαίνει αμνησία μετά από ατύχημα στο σκι και βρίσκεται υπό τη φροντίδα ενός όμορφου, ιδιοκτήτη καταφυγίου και της προστατευτικής του κόρης, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

Σεναριακά η ταινία δεν έχει εκπλήξεις και βαδίζει στα γνωστά μονοπάτια για την Λόχαν. Το υπόλοιπο καστ, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Variety, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

 

Η Λόχαν εμφανίστηκε στα 11 της χρόνια στην οθόνη στην επανέκδοση του 1998 "The Parent Trap". Ακολούθησε ένα remake των “Freaky Friday” και “Mean Girls”, τοποθετώντας την στην κορυφαία λίστα των ηθοποιών, τότε.

 

Μετά από χρόνια κυνηγητού με παπαράτσι και ταμπλόιντ εξαιτίας διάφορων προσωπικών ζητημάτων της, η Λόχαν αποσύρθηκε από την υποκριτική. Τελικά μετακόμισε στο εξωτερικό, έζησε στο Ντουμπάι και την Ευρώπη ενώ ξεκίνησε και επιχειρηματική δράση με νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα και Μύκονο. Στη Μύκονο μάλιστα έκανε και ένα ριάλιτι το «Lindsay Lohan's Beach Club» για το MTV το 2019, που δεν ευόδωσε.

 

Αργότερα το 2019, εμφανίστηκε ως κριτής στην αυστραλιανή έκδοση του «The Masked Singer».

 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019, η Λόχαν σε συνέντευξή της στους Anderson Cooper και Andy Cohen στο CNN δήλωσε ότι ήθελε να «επιστρέψει στην Αμερική και να αρχίσει ξανά τα γυρίσματα». Να πάρει πίσω τη ζωή για την οποία δούλεψε τόσο σκληρά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

Η επιστροφή γίνεται με την ταινία του Netflix, που ξεκινά την παραγωγή τον Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα προβληθεί μέσα στο 2021.

 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Janeen Damian και το σενάριο υπογράφουν οι Michael Damian, Jeff Bonnett και Ron Oliver.

 

Παραγωγοί είναι οι Brad Krevoy της MPCA και Michael Damian της Riviera Films. 

 

Με πληροφορίες του Variety