Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα συνελήφθη για «ενδοοικογενειακή βία»

Η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα συνελήφθη για «ενδοοικογενειακή βία» Facebook Twitter
0

Δίωξη για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας ασκήθηκε στην κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, αξιωματούχος του γραφείου του σερίφη στην κομητεία Ντέιβιντσον επιβεβαίωσε τη σύλληψη της 23χρονης Μικαέλα - η οποία έγινε το Σάββατο το πρωί, με την ίδια να μεταφέρεται σε κρατητήριο του Νάσβιλ.

Ο ίδιος τόνισε πως, παρά την καταβολή εγγύησης 1000 eyr;v, η ίδια έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή για 12 ώρες, όπως ορίζει ο νόμος για τις περιπτώσεις σύλληψης για ενδοοικογενειακή βία.

Ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης, Τσακ Πάνκοου επιβεβαίωσε τη σύλληψη, εξηγώντας σε ανακοίνωσή του πως «επρόκειτο για παρεξήγηση». «Κανείς δεν τραυματίστηκε» πρόσθεσε ο 47χρονος. H Μικαέλα θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Μαρτίου.

Η Μικαέλα που προσφάτως ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή πορνογραφικών βίντεο ενώ φιλοδοξεί να εργαστεί και ως χορεύτρια σε strip club μόλις εξασφαλίσει την σχετική άδεια εργασίας, υιοθετήθηκε από τον (σήμερα 73χρονο) σκηνοθέτη και τη σύζυγό του, Κέιτ Κάπσο το 1996.

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν για τους γονείς της πως «είναι οι λιγότερο εμπαθείς άνθρωποι που έχω γνωρίσει ποτέ. Τους αγαπώ τόσο βαθιά...»

Προσφάτως, σε συνέντευξή της, μίλησε για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι μικρή είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από ανθρώπους που δεν ανήκαν στο οικογενειακό περιβάλλον και στον ευρύτερο κύκλο συγγενών και φίλων. Όπως λέει, αυτό συνέβαλε σημαντικά στις διαταραχές προσωπικότητας που παρουσίασε αργότερα, και στα ζητήματα νευρικής ανορεξίας και αλκοολισμού που την ταλαιπώρησαν.

Η οικογένεια των Σπίλμπεργκ αποτελείται, πέρα από τη Μικαέλα, από τον 27χρονο Σον, την 29χονη Σάσα, την 23 Ντέστρι, τα δύο παιδιά της Κάπσο από τον προηγούμενο γάμο της και τον 34χρονο γιο του Σπίλμπεργκ, επίσης από τον προηγούμενο γάμο του.

Με πληροφορίες από People/Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM