Η κοκαΐνη στο Λονδίνο έρχεται πιο γρήγορα από την πίτσα

Η κοκαΐνη στο Λονδίνο έρχεται πιο γρήγορα από την πίτσα Facebook Twitter
0

Νέα έρευνα δείχνει ότι το Λονδίνο είναι μία από τις πόλεις όπου μπορεί κανείς να βρει τρομακτικά εύκολα και γρήγορα κοκαΐνη ενώ οι ερευνητές λένε ότι το ναρκωτικό μπορεί να παραδοθεί γρηγορότερα και από την πίτσα. 

Η έρευνα του Global Drug Survey για τα ναρκωτικά, υπογραμμίζει τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι προμηθεύονται, αγοράζουν και καταναλώνουν ναρκωτικά στον σύγχρονο κόσμο, με τα κρυπτογραφημένα μηνύματα και τα smartphones να συμβάλλουν σε ταχύτερες και πιο διακριτικές συμφωνίες.

«Το darknet διευκολύνει την παράδοση ναρκωτικών κατευθείαν στα γραμματοκιβώτια των ανθρώπων και oi κρυπτογραφημένες πλατφόρμες social media επιτρέπουν στους ανθρώπους να παραγγέλνουν μυστικά. Με αυτά τα δεδομένα δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα υπάρξει αντίκτυπος στην ταχύτητα παράδοσης», δήλωσε ο καθηγητής Adam Winstock του Global Drug Research.

«Παρά τις πρόσθετες χρεώσεις στη γρήγορη παράδοση ναρκωτικών, η έλξη της ευκολίας και της διακριτικής ευχέρειας σημαίνει ότι είναι λογικό οι έμποροι να επενδύουν σε υπηρεσίες παράδοσης υψηλής ποιότητας. Με αυτά τα δεδομένα, αποφασίσαμε να εξετάσουμε την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα παράδοσης ναρκωτικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Και για να κάνουμε μια συμβολική σύγκριση, χρησιμοποιούμε τις πίτσες και το delivery ως σημείο αναφοράς», αναφέρουν οι ερευνητές.

Η μελέτη του περασμένου έτους διαπίστωσε ότι περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ αγόραζαν τα ναρκωτικά τους στο διαδίκτυο - το 8% των 101.313 ερωτηθέντων είχαν χρησιμοποιήσει το dark web για να αγοράσουν τα ναρκωτικά τους - ένα σημαντικό άλμα σε σύγκριση με άλλα έτη (5.000 το 2015 και 2.000 το 2014) .

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ