No.1

Η JLo ερμήνευσε το «America the Beautiful» και ζήτησε στα ισπανικά δικαιοσύνη για όλους [ΒΙΝΤΕΟ]

Η JLo ερμήνευσε το «America the Beautiful» και ζήτησε στα ισπανικά δικαιοσύνη για όλους [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Η JLo ερμήνευσε το «America is beautiful» και ζήτησε στα ισπανικά δικαιοσύνη για όλους (GettyImages)
0

Συγκινημένη η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στο βήμα έξω από το Καπιτώλιο για να τιμήσει την νέα ηγεσία των ΗΠΑ υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Η JLO ερμήνευσε το «America the Beautiful» αμέσως μετά την ορκωμοσία της Κάμαλα Χάρις, της πρώτης μαύρης- Νοτιοασιάτισσας γυναίκας που αναλαμβάνει τα καθήκοντα αντιπροέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ.

«Δικαιοσύνη για όλους» φώναξε στα ισπανικά ολοκληρώνοντας την σύντομη ερμηνεία της JLo.

Ολοκλήρωσε δε την ερμηνεία της λέγοντας τραγουδιστά «Let's get Loud» στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα ελπίδας με έναν δικό της στίχο.

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM
Μελέτη UCLA: Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε LGBTQ+ ερωτήσεις από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε ερωτήσεις περί σεξουαλικού προσανατολισμού από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Μελέτη του UCLA Williams Institute συνδέει τις αλλαγές με το εκτελεστικό διάταγμα του 2025 για τον ορισμό του φύλου σε ομοσπονδιακό επίπεδο και προειδοποιεί ότι η απουσία δεδομένων SOGI ενδέχεται να επηρεάσει την καταγραφή ανισοτήτων και τη χάραξη πολιτικών για LGBTQ+ κοινότητες.
THE LIFO TEAM