Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ για την απαγόρευση του Twitter, χωρίς να γράψει λέξη

Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ για την απαγόρευση του Twitter, χωρίς να γράψει λέξη Facebook Twitter
EPA
0

Με μία ανάρτηση, στην οποία δεν χρειάστηκε να γράψει λέξη, σχολίασε η Χίλαρι Κλίντον την απόφαση του Twitter να αναστείλει μόνιμα τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κλίντον- εναντίον της οποίας κάνει επί χρόνια επιθέσεις μέσω Twitter ο Τραμπ- σχολίασε την απόφαση με μια παλιά ανάρτησή της και το σύμβολο «τικ», το «τσεκάρισμα» ότι κάτι που ήταν στη λίστα υλοποιήθηκε.

Στο παλιό tweet της, που αναδημοσίευσε, η Κλίντον έγραφε προς τον Τραμπ «κλείσε τον λογαριασμό σου». Με αυτό τον τρόπο του είχε απαντήσει, όταν τότε ο Ρεπουμπλικάνος είχε χλευάσει τη Δημοκρατική αντίπαλό του για τη στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα. «Πόση ώρα πήρε στους 823 ανθρώπους της ομάδας σου να το σκεφτούν αυτό;», της είχε απαντήσει τότε ο Τραμπ.


Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία. Το Twitter όχι μόνο ανέστειλε μόνιμα τον προσωπικό λογαριασμό του, αλλά δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί και άλλους λογαριασμούς. Ήδη διαγράφηκαν αναρτήσεις που έκανε μέσω του προεδρικού λογαριασμού και εκείνου που έχει η προεκλογική καμπάνια του.

Αρχικά το Τwitter είχε επιβάλει 12ωρο μπλοκάρισμα στον λογαριασμό του Τραμπ, στον απόηχο της εισβολής στο Καπιτώλιο. Όμως, ο απερχόμενος πρόεδρος συνέχισε να παραβιάζει τους κανονισμούς της πλατφόρμας, κάτι που οδήγησε στη μόνιμη αναστολή. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από δύο αναρτήσεις του το πρωί της Παρασκευής, που θεωρήθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να ενθαρρύνουν και να εμπνεύσουν ανθρώπους να επαναλάβουν τις εγκληματικές ενέργειες στο Καπιτώλιο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM