ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Η γυναίκα «με τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» αύξησε ξανά το μέγεθος: «Τα λατρεύω»

Η γυναίκα «με τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» αύξησε ξανά το μέγεθος: «Τα λατρεύω» Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα, που δηλώνει μοντέλο και έχει «τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο», αποκάλυψε την νέα της πλαστική επέμβαση προκειμένου να τα αυξήσει κι άλλο.

Η Anastasia Pokreshchuk παρουσίασε περήφανη τη νέα της εμφάνιση μέσω social media, εξηγώντας πως πρόσθεσε στο πρόσωπό της ακόμη περισσότερο filler. 

Η 33χρονη από το Κίεβο της Ουκρανίας είχε ένα λεπτό πρόσωπο και σγουρά μαλλιά στα 20 της, πριν ξοδέψει αρχικά 1.500 λίρες σε fillers. Οι αμέτρητες ενέσεις που ακολούθησαν, είχαν ως αποτέλεσμα τα μάγουλά της να προεξέχουν πλέον αφύσικα πολύ.

Η γυναίκα «με τα μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» αύξησε ξανά το μέγεθος: «Τα λατρεύω» Facebook Twitter
Άρχισε να κάνει αισθητικές και χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της όταν ήταν 26 ετών. Φωτ: Jam Press/@justqueen88

Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον τίτλο της, αποφάσισε να αυξήσει κι άλλο τα μάγουλά της και μοιράστηκε την τελευταία της επέμβαση με τους followers της στο Instagram.

Όπως έχει πει, ξεκίνησε να κάνει αισθητικές και χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της όταν ήταν 26 ετών. Εκτός από την εμμονή με τα μεγάλα μάγουλα, έχει επίσης όψεις στα δόντια, εμφυτεύματα στήθους ενώ έχει κάνει Botox στο μέτωπο.

Όταν έκανε την προσθετική στα μάγουλα, λέει πως «ερωτεύτηκε» τον τρόπο που την έκαναν να δείχνει. «Τα αγαπώ, θέλω να φαίνονται έτσι και είμαι πολύ χαρούμενη. Κάνω τακτικά ενέσεις σε διάφορα μέρη του προσώπου μου. Καταλαβαίνω ότι φαίνονται περίεργα στους άλλους, αλλά δεν με πειράζει», είπε.

Η Anastasia σημειώνει, ωστόσο, πως δέχεται πολλά σχόλια μίσους στα social media. «Υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι είμαι πανάσχημη και πως πρέπει να αυτοκτονήσω. Γελάω όταν τα βλέπω και απλώς τα αγνοώ», λέει.

Το 2020, εμφανίστηκε στο This Morning λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει ποτέ τις ενέσεις, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών.

«Μου αρέσει αυτή η εμφάνιση», είπε περήφανα. «Ήμουν σαν ένα γκρίζο ποντίκι. Η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη. Τώρα έχω μεγάλα μάγουλα και μεγάλα χείλη και δείχνουν ωραία».

Διεθνή
0

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ