Η Γκλεν Κλόοζ μετρά 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ και καμία νίκη: «Δε νιώθω χαμένη»

Η Γκλεν Κλόοζ μετρά 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ και καμία νίκη: «Δε νιώθω χαμένη» Facebook Twitter
H Glenn Close στη φετινή τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ. EPA/Chris Pizzello/POOL
0

Η Γκλεν Κλόουζ μπορεί να μην έχει κανένα χρυσό αγαλματίδιο Όσκαρ στο ράφι της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται χαμένη. 

Η 74χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο Associated Press, σχολίασε την στατιστική που κυκλοφορεί ευρέως τελευταία ότι μετρά οκτώ υποψηφιότητες για βραβείο Όσκαρ και καμία νίκη. Μετά το Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου στην Youn Yuh-jung φέτος, η Γκλεν Κλόουζ ήρθε σε ισοπαλία με τον Πήτερ Ο' Τουλ, που επίσης είχε οκτώ υποψηφιότητες και καμία νίκη στην καριέρα του. 

«Αρχικά, δεν θεωρώ ότι είμαι χαμένη», λέει. «Ποιος είναι χαμένος σε αυτή την κατηγορία; Είσαι εκεί, ανάμεσα σε πέντε ανθρώπους που τιμώνται για την δουλειά τους. Τι καλύτερο από αυτό; Ειλικρινά αισθάνομαι πως ο Τύπος θέλει να έχει νικητές και χαμένους. Και μετά λένε, "Ποια ντύθηκε χειρότερα;", ή πράγματα όπως, "Ποιος είχε την χειρότερη ομιλία;". Ξέχνα το, δεν είναι αυτό το θέμα. Εγώ λέω, γ*** τους», προσθέτει. 

Εκτός από το «Hillbilly Elegy», που της έφερε υποψηφιότητα, στον παρελθόν είχε αναγνωριστεί αντίστοιχα για τους ρόλους της στα «Fatal Attraction», «Dangerous Liaisons», «Albert Nobbs», «The Wife», «The World According to Garp», «The Big Chill» και «The Natural». 

Πριν την φετινή απονομή των Όσκαρ, δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν έχει σκεφτεί πού θα βάλει το βραβείο σε περίπτωση που κερδίσει. «Δεν ξέρω. αλλά έχω αυτή τη φαντασίωση -και βασικά νομίζω θα το κάνω- πως μπορεί να το πάω στην τοπική βιβλιοθήκη για να το βλέπει ο κόσμος, μπορεί να το πάρω μαζί σε μια καφετέρια που πηγαίνω συχνά για να δουν πώς μοιάζει από κοντά», απάντησε η Γκλεν Κλόουζ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Τα 20 χρόνια είναι αρκετά» – Ο Τραμπ θέτει όριο στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι μια αναστολή 20 ετών στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα ήταν αρκετή για μια συμφωνία, σηματοδοτώντας πιθανή μετατόπιση στη στάση του απέναντι στην Τεχεράνη
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM