Η Βικτόρια Μπέκαμ έσβησε το τατουάζ του Ντέιβιντ, οι φήμες για διαζύγιο οργίασαν και τελικά απάντησε

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσβησε το τατουάζ του Ντέιβιντ, οι φήμες για διαζύγιο οργίασαν και τελικά απάντησε Facebook Twitter
Φωτ: Getty Images
0

Η Βικτόρια Μπέκαμ πυροδότησε έντονη φημολογία περί διαζυγίου με τον Ντέιβιντ, όταν φανς παρατήρησαν ότι αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της, που είχε στον καρπό του χεριού.

Και η διάσημη σχεδιάστρια - και πρώην μέλος των Spice Girls - που στην πραγματικότητα άρχισε να αφαιρεί το τατουάζ πριν από χρόνια - αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή Today.

«Είχα κάνει αυτά τα τατουάζ πριν από πολύ καιρό και δεν ήταν πολύ διακριτικά», είπε, σημειώνοντας ότι ο σύζυγος και οι γιοι της είναι καλυμμένοι με «όμορφα» τατουάζ.

«Τα δικά μου ήταν λίγο χοντροκομμένα και αιμορραγούσαν λίγο και δεν ήταν τόσο όμορφα. Απλά δεν έδειχναν ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», συνέχισε.

«Και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν σενάρια, ότι χωρίζω τον σύζυγό μου; Όχι, απλώς είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Τόσο απλό», πρόσθεσε.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσβησε το τατουάζ του Ντέιβιντ, οι φήμες για διαζύγιο οργίασαν και τελικά απάντησε Facebook Twitter
Η Βικτόρια Μπέκαμ έδειξε τον καρπό του χεριού της, που δεν φέρει πλέον το τατουάζ με τα αρχικά του Ντέιβιντ. Φωτ: The Today Show

Μιλώντας για την οικογένειά της, η 48χρονη σχεδιάστρια αναφέρθηκε επίσης στη φημολογούμενη ρήξη που προέκυψε από το γάμο του γιου της Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτζ νωρίτερα φέτος.

«Ήταν ένας όμορφος γάμος. Ως μητέρα, το να βλέπω τον γιο μου τόσο ευτυχισμένο, σημαίνει πολλά», είπε, ενώ σε ερώτηση τι ελπίζει να πάρουν οι νεόνυμφοι Μπρούκλιν-Νίκολα ως μαθήματα από τον δικό της γάμο, η Βικτόρια Μπέκαμ απάντησε: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με το φτιάξεις μια στενή οικογένεια και να έχεις πάντα ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας. Ποτέ δεν μπορείς να δώσεις συμβουλές, τα παιδιά πρέπει να βρουν άκρη μόνα τους, αλλά πρέπει να είσαι εκεί».

Ο Μπρούκλιν και η Νικόλα παρακολούθησαν την πρόσφατη επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ στο Παρίσι, εν μέσω δημοσιευμάτων ότι ο μπαμπάς Ντέιβιντ καβγάδισε με τον μεγαλύτερο γιο του.

Το ζευγάρι κάθισε στην πρώτη σειρά μαζί με τον Ντέιβιντ καθώς και τα αδέλφια του Μπρούκλιν, Ρομέο, 20 ετών, Κρουζ, 17 ετών και την 11χρονη Χάρπερ, γεγονός που οδήγησε τη σχεδιάστρια να βάλει τα κλάματα όταν έκανε την τελευταία της υπόκλιση στην πασαρέλα.

«Σχεδίαζα να καταλήξω με μια υπέροχη εικόνα στο τέλος του σόου και είδα τον σύζυγό μου, τα παιδιά μου, τους γονείς μου και συγκινήθηκα πολύ», είπε η Βικτόρια Μπέκαμ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΑΣΗ RAF

Διεθνή / Κύπρος: Από τον Λίβανο εκτοξεύθηκαν τα drones που έπληξαν τη βάση Ακρωτηρίου – Πιθανή εμπλοκή της Χεζμπολάχ

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής και οι κυπριακές αρχές ανέφεραν ότι το πρωί της Δευτέρας αναχαιτίστηκαν ακόμη δύο drones που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των βρετανικών βάσεων
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Μακρόν: Η Γαλλία αυξάνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο – Στην «πυρηνική ομπρέλα» και η Ελλάδα

Η ένταξη της Ελλάδας στη γαλλική πρωτοβουλία συνδέεται με τη στενή αμυντική συνεργασία Αθήνας και Παρισιού, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί τον Απρίλιο, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: Αυτοί είναι οι 4 στόχοι των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση για την έναρξη των επιχειρήσεων το Σάββατο, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «την τελευταία και καλύτερη ευκαιρία» να πληγεί η Τεχεράνη
THE LIFO TEAM