Η Βικτόρια Μπέκαμ έσβησε το τατουάζ του Ντέιβιντ, οι φήμες για διαζύγιο οργίασαν και τελικά απάντησε

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσβησε το τατουάζ του Ντέιβιντ, οι φήμες για διαζύγιο οργίασαν και τελικά απάντησε Facebook Twitter
Φωτ: Getty Images
0

Η Βικτόρια Μπέκαμ πυροδότησε έντονη φημολογία περί διαζυγίου με τον Ντέιβιντ, όταν φανς παρατήρησαν ότι αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της, που είχε στον καρπό του χεριού.

Και η διάσημη σχεδιάστρια - και πρώην μέλος των Spice Girls - που στην πραγματικότητα άρχισε να αφαιρεί το τατουάζ πριν από χρόνια - αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή Today.

«Είχα κάνει αυτά τα τατουάζ πριν από πολύ καιρό και δεν ήταν πολύ διακριτικά», είπε, σημειώνοντας ότι ο σύζυγος και οι γιοι της είναι καλυμμένοι με «όμορφα» τατουάζ.

«Τα δικά μου ήταν λίγο χοντροκομμένα και αιμορραγούσαν λίγο και δεν ήταν τόσο όμορφα. Απλά δεν έδειχναν ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», συνέχισε.

«Και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν σενάρια, ότι χωρίζω τον σύζυγό μου; Όχι, απλώς είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Τόσο απλό», πρόσθεσε.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έσβησε το τατουάζ του Ντέιβιντ, οι φήμες για διαζύγιο οργίασαν και τελικά απάντησε Facebook Twitter
Η Βικτόρια Μπέκαμ έδειξε τον καρπό του χεριού της, που δεν φέρει πλέον το τατουάζ με τα αρχικά του Ντέιβιντ. Φωτ: The Today Show

Μιλώντας για την οικογένειά της, η 48χρονη σχεδιάστρια αναφέρθηκε επίσης στη φημολογούμενη ρήξη που προέκυψε από το γάμο του γιου της Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτζ νωρίτερα φέτος.

«Ήταν ένας όμορφος γάμος. Ως μητέρα, το να βλέπω τον γιο μου τόσο ευτυχισμένο, σημαίνει πολλά», είπε, ενώ σε ερώτηση τι ελπίζει να πάρουν οι νεόνυμφοι Μπρούκλιν-Νίκολα ως μαθήματα από τον δικό της γάμο, η Βικτόρια Μπέκαμ απάντησε: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με το φτιάξεις μια στενή οικογένεια και να έχεις πάντα ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας. Ποτέ δεν μπορείς να δώσεις συμβουλές, τα παιδιά πρέπει να βρουν άκρη μόνα τους, αλλά πρέπει να είσαι εκεί».

Ο Μπρούκλιν και η Νικόλα παρακολούθησαν την πρόσφατη επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ στο Παρίσι, εν μέσω δημοσιευμάτων ότι ο μπαμπάς Ντέιβιντ καβγάδισε με τον μεγαλύτερο γιο του.

Το ζευγάρι κάθισε στην πρώτη σειρά μαζί με τον Ντέιβιντ καθώς και τα αδέλφια του Μπρούκλιν, Ρομέο, 20 ετών, Κρουζ, 17 ετών και την 11χρονη Χάρπερ, γεγονός που οδήγησε τη σχεδιάστρια να βάλει τα κλάματα όταν έκανε την τελευταία της υπόκλιση στην πασαρέλα.

«Σχεδίαζα να καταλήξω με μια υπέροχη εικόνα στο τέλος του σόου και είδα τον σύζυγό μου, τα παιδιά μου, τους γονείς μου και συγκινήθηκα πολύ», είπε η Βικτόρια Μπέκαμ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΕΙΛΗ

Διεθνή / Συνελήφθη υπάλληλος της FAA: Έγραφε στον Ντόναλντ Τραμπ «θα σε σκοτώσω»

Ο υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ φέρεται να αναζητούσε πληροφορίες για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Τραμπ και το ποσοστό του πληθυσμού που επιθυμεί τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ MET GALA

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Γιατί απέρριψε την πρόσκληση της Άννα Γουίντουρ για το Met Gala 2026

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται πως έχει απορρίψει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο Met Gala αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Άννα Γουίντουρ
THE LIFO TEAM