Η Bayer καταθέτει προσφορά εξαγοράς για την Monsanto

Η Bayer καταθέτει προσφορά εξαγοράς για την Monsanto Facebook Twitter
0

Ο γερμανικός όμιλος φαρμάκων και χημικών Bayer υπέβαλε προσφορά εξαγοράς στην αμερικανική εταιρία σπόρων Monsanto, με στόχο να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία αγροχημικών.


Η Monsanto αποκάλυψε την προσέγγιση της γερμανικής εταιρίας χθες πριν η Bayer επιβεβαιώσει την κίνησή της, αν και καμία δεν έχει δημοσιοποιήσει τους όρους της προτεινόμενης συμφωνίας.


Η Monsanto ανέφερε σε ανακοίνωση ότι το διοικητικό της συμβούλιο εξετάζει την πρόταση, η οποία υπόκειται σε λεπτομερή νομικό και οικονομικό έλεγχο, την έγκριση των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών και άλλες προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα προχωρήσει μια συναλλαγή, δήλωσε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA ΤΟΥΡΕΤ ΤΖΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤΣΟΝ

Διεθνή / Τι είναι το σύνδρομο Τουρέτ και ποια τα βασικά συμπτώματα

Το σύνδρομο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης μετά το περιστατικό στην τελετή των βραβείων BAFTA, όταν άνδρας με τη συγκεκριμένη νευρολογική διαταραχή φώναξε ρατσιστική λέξη από το κοινό
THE LIFO TEAM