Η βασίλισσα δεν κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν για διακοπές στη Σκωτία - «Όλοι εκτός από αυτούς»

Η βασίλισσα δεν κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν για διακοπές στη Σκωτία - «Όλοι εκτός από αυτούς» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Παρά τις τυπικές σχέσεις που διατηρούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με το Μπάκιγχαμ για τα «μάτια» των μίντια, το παρασκηνιακό χάσμα με τη βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως καλά κρατεί. 

Παρά τα δημοσιεύματα βρετανικών τάμπλοϊντ που υποστήριζαν το αντίθετο, ο «παραιτηθείς» Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν προσκλήθηκαν στο θέρετρο Balmoral για τις θερινές διακοπές της βασιλικής οικογένειας και τα ονόματά τους δεν βρίσκονται στη λίστα, όπως αποκαλύπτει το Page Six. 

Παρότι η Sun είχε μεταδώσει ότι η 96χρονη βασίλισσα θα περίμενε «άπαντες» τους πρωτοκλασάτους γαλαζοαίματος στην ιδιοκτησία της στην Σκωτία, πηγές που επικαλείται το Page Six ξεκαθαρίζουν πως το πριγκιπικό ζεύγος και τα παιδιά του δεν θα δώσουν το «παρών», ούτε για μία ημέρα. 

Χάρι και Μέγκαν θα παραμείνουν στις ΗΠΑ το καλοκαίρι, ενόψει της κυκλοφορίας των πολυαναμενόμενων απομνημονευμάτων του Χάρι μέσα στο φθινόπωρο. 

Η βασίλισσα δεν κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν για διακοπές στη Σκωτία - «Όλοι εκτός από αυτούς» Facebook Twitter

Ο 37χρονος Χάρι και η 40χρονη Μέγκαν είδαν τελευταία φορά τη βασίλισσα τον Ιούνιο, όταν πέταξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το πλατινένιο ιωβηλαίο. Τότε η Ελισάβετ είχε δει από κοντά τη μικρή Λίλιμπετ, αλλά παρά την αβρή παρουσία της χαριτωμένης εγγονής, δεν έλειψαν οι συμβολικές αποστάσεις, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ανέβηκαν ποτέ στο μπαλκόνι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. 

Ο «πάγος» δεν έχει λιώσει ούτε μεταξύ των δύο γαλαζοαίματων αδελφών, του Γουίλιαμ και του Χάρι, που δεν πέρασαν ούτε ένα λεπτό κατ' ιδίαν με τις συζύγους και τα παιδιά. Γουίλιαμ και Κέιτ είχαν προσκληθεί στα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ, στο Frogmore Cottage, αλλά βρίσκονταν στην Ουαλία για «επίσημες υποθέσεις.»

Χάρι και Μέγκαν κατάφεραν να γνωρίσουν την Λίλιμπετ και στον παππού της, πρίγκιπα Κάρολο, σε μία έντονη συναισθηματικά συνάντηση, σύμφωνα με πηγές κοντά στον διάδοχο του θρόνου. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στη Σκωτία την περασμένη εβδομάδα, όπου αναμένεται να περάσει τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο θέρετρό της στα υψίπεδα. Εκεί θα την επισκεφθούν πολλά μέλη της οικογενείας μεταξύ των οποίων ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία τους παιδιά - ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 7χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και ο 4χρονος πρίγκιπας Λούι. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διεθνή / Πιθανό σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν παραμένει «κρυφό» για χρόνια

Ένα φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν, που εντοπίστηκε εβδομάδες πριν από τον θάνατό του το 2019, παραμένει σφραγισμένο σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τους New York Times
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διεθνή / Βρετανία: Aνεβάζει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής σε «σοβαρό» μετά την επίθεση στο Γκόλντερς Γκριν

«Το επίπεδο απειλής αυξήθηκε σε “σοβαρό”, που σημαίνει ότι μια τρομοκρατική επίθεση θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου
THE LIFO TEAM
ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΣΥΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Διεθνή / Συρία: Σε εξέλιξη προετοιμασία υπόθεσης για εγκλήματα πολέμου κατά του καθεστώτος Άσαντ

Ο πρώην διοικητής της πολιτοφυλακής του καθεστώτος Άσαντ, κατηγορείται για μαζικές δολοφονίες και βίαιες εξαφανίσεις αμάχων στη Δαμασκό, σε μια υπόθεση που θεωρείται κρίσιμη για τη μεταβατική δικαιοσύνη στη Συρία
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΠΙΤ ΧΕΓΚΣΕΘ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ

Διεθνή / Χέγκσεθ για Ιράν: «Ο πόλεμος ήταν αναγκαίος, αποτελούσαν υπαρξιακή απειλή»

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας βρέθηκε ενώπιον του Κογκρέσου για να «λογοδοτήσει» και να δεχτεί ερωτήσεις - κυρίως για τον πόλεμο με το Ιράν, παρότι τυπικά η ακρόαση αφορούσε τον νέο αμυντικό προϋπολογισμό του Πενταγώνου
THE LIFO TEAM