Η βαφή «πρόδωσε» τον Ρούντι Τζουλιάνι σε μια αλλόκοτη συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές

Η βαφή «πρόδωσε» τον Ρούντι Τζουλιάνι σε μια αλλόκοτη συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές Facebook Twitter
EPA
0

Όσους παράδοξους ισχυρισμούς κι αν προέβαλε ο Ρούντι Τζουλιάνι για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ήταν τα σκούρα «ρυάκια» που κυλούσαν στο πρόσωπό του εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σε μία ακόμη αλλόκοτη συνέντευξη Τύπου του «στρατοπέδου» Τραμπ.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και νυν δικηγόρος του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου έφτασε στο σημείο να κάνει αναφορά στην κωμωδία του 1992 «My Cousin Vinny» για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του περί παρατυπιών στις αμερικανικές εκλογές.

Όμως, καθώς προχωρούσε η συνέντευξη Τύπου και ο Τζουλιάνι ίδρωνε, ίσως από τα φώτα και τις κάμερες, όλοι άρχισαν να ασχολούνται με το σκούρο υγρό που «έτρεχε» στο πρόσωπό του και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι η βαφή μαλλιών τον «πρόδωσε».

Ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται, σκούπιζε το πρόσωπό του και κάποια στιγμή ανέβασε τον τόνο της φωνής του, λέγοντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα: «Δεν ξέρω τι χρειάζεται για να ξυπνήσετε, να κάνετε τη δουλειά σας και να ενημερώσετε τους Αμερικανούς πολίτες, είτε σας αρέσει είτε όχι, για τα πράγματα που πρέπει να ξέρουν. Αυτό είναι αληθινό. Δεν είναι κατασκευαζόμενο. Δεν υπάρχει κανείς εδώ που ασχολείται με φαντασιώσεις».

 

Η αναφορά στο «My Cousin Vinny»

Υποστηρίζοντας ότι στη Φιλαδέλφεια- μία από τις κρίσιμες πολιτείες που πήρε ο Τζο Μπάιντεν για να φτάσει στην εκλογική νίκη- οι παρατηρητές των Ρεπουμπλικάνων κρατήθηκαν πολύ μακριά από την καταμέτρηση, ο Ρούντι Τζουλιάνι θυμήθηκε την ταινία «My Cousin Vinny».

Ανέφερε πως πρόκειται για μία από τις αγαπημένες του ταινίες και στη συνέχεια προσπάθησε να συνοψίσει την υπόθεση του φιλμ του Τζόναθαν Φλιν, στην οποία ο δικηγόρος του Τζο Πέσι- παρότι έξω από τα νερά του σε δίκη για δολοφονία- καταφέρνει να αποδείξει ότι δεν είναι αξιόπιστη μια μάρτυρας- κλειδί, αποδεικνύοντας ότι έχει μειωμένη όραση. Μάλιστα, παρέθεσε και ατάκες της ταινίας.

«Αυτοί οι άνθρωποι (οι επιτηρητές των εκλογών) ήταν πιο μακριά από ότι ήταν ο "My Cousin Vinny" από τη μάρτυρα. Δεν μπορούσαν να δουν τίποτα», συνέχισε, επιχειρώντας να συνδέσει το θέμα με τις εκλογές.

Πέρα από αυτό, μεταξύ άλλων ο Τζουλιάνι και η συνεργάτιδά του Σίντνεϊ Πάουελ υποστήριξαν ότι υπήρξε «τεράστια επιρροή από κομμουνιστικά χρήματα» που διοχέτευσαν στις εκλογές ομάδες Δημοκρατικών, από τη Βενεζουέλα, την Κούβα και την Κίνα, κάνοντας αναφορά στον Τζορτζ Σόρος, το Ίδρυμα Κλίντον και την Antifa.

Ήταν τελικά βαφή;

Η εικόνα του Ρούντι Τζουλιάνι, με ρυάκια χρώματος να τρέχουν στο πρόσωπό του, απασχόλησε τόσο την αμερικανική κοινή γνώμη, που οι New York Times αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ειδικούς. Ήταν τελικά βαφή;

Αρκετοί κομμωτές του Μανχάταν πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο. «Η βαφή δεν στάζει έτσι, εκτός αν έχει τοποθετηθεί μόλις εκείνη τη στιγμή», είπε στην εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κολντόροφ. Ο Μίρκο Βεργκάνι εκτίμησε πως είναι πιο πιθανό ο Τζουλιάνι να χρησιμοποίησε μάσκαρα ή ειδικό «στυλό», για τις φαβορίτες του. «Οι φαβορίτες είναι πιο γκρίζες από τα υπόλοιπα μαλλιά. Μπορείς να βάλεις μάσκαρα για να διορθώσεις λίγο το σημείο, ώστε να μοιάζει πιο φυσικό», εξήγησε.

Υπάρχουν πάντως και οι κομμωτές που εκτιμούν ότι επρόκειτο για βαφή μαλλιών. «Αν δεν ξεβγαλθεί σωστά, αυτό συμβαίνει», είπε ο Τζιν Σαρσινέλο, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να είναι βαφή- σπρέι. «Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει στα μαλλιά του, αλλά σίγουρα σχετίζεται με βαφή», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

Διεθνή / Σεισμός στο Μπανγκλαντές: Πέντε νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο σεισμό στη ζωή μου. Ήμασταν στο γραφείο όταν άρχισαν να κουνιούνται τα έπιπλα. Τρέξαμε από τις σκάλες και είδαμε κι άλλους ανθρώπους να έχουν ήδη βγει έξω», είπε ένας εργαζόμενος στην Ντάκα
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Δραματική μείωση δωρεών μετά την εκεχειρία - Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις προειδοποιούν

Διεθνή / Γάζα: Δραματική μείωση δωρεών μετά την εκεχειρία - Ανθρωπιστικές οργανώσεις κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου

«Ο κόσμος νομίζει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν χρειάζονται πλέον βοήθεια» - Απελπιστική ανάγκη για βοήθεια καθώς πλησιάζει ο χειμώνας στον παλαιστινιακό θύλακα
LIFO NEWSROOM