Η Αλίσια Βικάντερ έγινε φέτος μητέρα και το αποκάλυψε τώρα

Η Αλίσια Βικάντερ έγινε μητέρα νωρίτερα φέτος και το αποκάλυψε τώρα Facebook Twitter
EPA/ETTORE FERRARI
0

Η Αλίσια Βικάντερ έγινε μητέρα νωρίτερα μες στη χρονιά, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους με τον Μάικλ Φασμπέντερ, αλλά το αποκάλυψε μόλις τώρα.

Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για την καινούργια της καθημερινότητα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως πλέον έχει «μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τη ζωή γενικότερα». 

Σε ερώτηση πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό του μωρού, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο σημείωσε πως προσπαθεί να ζει κάθε τι καινούργιο μαζί του. 

Η Αλίσια Βικάντερ με τον Μάικλ Φασμπέντερ παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα τον Οκτώβριο του 2017. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της ταινίας «The Light Between Oceans», οπού υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Μιλώντας για τον γάμο τους με τον 44χρονο σταρ των X-Men, είχε πει ότι είναι γεμάτος χαρά. «Νιώθω πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη παρά ποτέ», σημείωσε μιλώντας στη Vogue, τον Μάρτιο του 2018.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM