Η Αλίσια Βικάντερ έγινε φέτος μητέρα και το αποκάλυψε τώρα

Η Αλίσια Βικάντερ έγινε μητέρα νωρίτερα φέτος και το αποκάλυψε τώρα Facebook Twitter
EPA/ETTORE FERRARI
0

Η Αλίσια Βικάντερ έγινε μητέρα νωρίτερα μες στη χρονιά, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους με τον Μάικλ Φασμπέντερ, αλλά το αποκάλυψε μόλις τώρα.

Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για την καινούργια της καθημερινότητα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως πλέον έχει «μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τη ζωή γενικότερα». 

Σε ερώτηση πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό του μωρού, δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο σημείωσε πως προσπαθεί να ζει κάθε τι καινούργιο μαζί του. 

Η Αλίσια Βικάντερ με τον Μάικλ Φασμπέντερ παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα τον Οκτώβριο του 2017. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της ταινίας «The Light Between Oceans», οπού υποδύθηκαν ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Μιλώντας για τον γάμο τους με τον 44χρονο σταρ των X-Men, είχε πει ότι είναι γεμάτος χαρά. «Νιώθω πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη παρά ποτέ», σημείωσε μιλώντας στη Vogue, τον Μάρτιο του 2018.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΙΔΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Εξετάζονται δεσμοί των δραστών με το ISIS - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο όχημά τους

Οι ερευνητές εκτιμούν πως οι δύο δράστες που είπαν ψέματα στην οικογένειά τους για το πού βρίσκονται, είχαν ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος - Τι λένε γείτονές τους
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Σε απεργία από σήμερα οι εργαζόμενοι του μουσείου

Διεθνή / Λούβρο: Σε απεργία από σήμερα οι εργαζόμενοι του μουσείου - «Έχουμε εξαντληθεί»

«Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μας έχει απομείνει για να ακουστούμε. Τα προβλήματα συσσωρεύονται εδώ και χρόνια και η ληστεία τα έφερε όλα στην επιφάνεια», δήλωσε εργαζόμενος του μουσείου
THE LIFO TEAM