Η Airbnb προβλέπει «άνευ προηγουμένου» ανάκαμψη στα ταξίδια

Η Airbnb προβλέπει «άνευ προηγουμένου» ανάκαμψη στα ταξίδια Facebook Twitter
0

Η Airbnb προβλέπει ανάκαμψη στα ταξίδια «που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί» μετά την αλματώδη αύξηση σε κρατήσεις διακοπών. 

Στους τρεις πρώτους μήνες του έτους, οι κρατήσεις στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τα προ πανδημίας επίπεδα, ενώ καταγράφηκε «σταθερή βελτίωση» σε Βρετανία και Γαλλία. 

Η ζήτηση για διακοπές αυξήθηκε καθώς αρκετές χώρες βγαίνουν από το καθεστώς lockdown. 

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα online κρατήσεων τα πήγε καλύτερα συγκριτικά με άλλες επιχειρήσεις του είδους, με τους καταναλωτές να δείχνουν προτίμηση για χώρους και ιδιοκτησίες μακριά από αστικά κέντρα στη διάρκεια της πανδημίας. 

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 31 Μαρτίου, οι κρατήσεις για οικογενειακές διακοπές επίσης «εκτόπισαν» επίσης εκείνες μικρότερων γκρουπ ή μοναχικών ταξιδιωτών. 

«Αν και οι συνθήκες δεν είναι ακόμη κανονικές, βελτιώνονται, και αναμένουμε ανάκαμψη στα ταξίδια όπως όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί», σχολίασε ο συνιδρυτής της Airbnb, Brian Chesky, προσθέτοντας ωστόσο πως είναι νωρίς για οικονομικές προβλέψεις της υπόλοιπης χρονιάς. 

Η εταιρία προειδοποίησε πως όλα εξαρτώνται από την «αυστηρότητα και την διάρκεια» των περιορισμών σε ισχύ για τα ταξίδια, ειδικά εκτός ΗΠΑ. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ