Χιόνισε στην Τασμανία - Πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970

Χιόνισε στην Τασμανία - Πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 Facebook Twitter
Χιόνισε στην Τασμανία - Από τις αρχές του 1970 είχε να πέσει χιόνι (Guardian)
0

Χιόνισε στην Τασμανία και οι κάτοικοι έσπευσαν να δουν το σπάνιο για την περιοχή καιρικό φαινόμενο.

Στο Λόνσεστον στα βόρεια της πολιτείας δε, τόση χιονόπτωση είχε να καταγραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Η Kiani Chippendale, 26 ετών, δήλωσε στο CNN ότι δεν είχε δει ποτέ χιόνι στην πόλη. «Μείναμε όλη τη νύχτα ξύπνιοι από τον ενθουσιασμό μας. Πολύ σπάνιο. Δεν έχει χιονίσει ποτέ εδώ. Τουλάχιστον όχι όσο ζω εγώ» είπε.

«Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι που βλέπαμε το χιόνι. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να κρατηθούν, ήθελαν να βγουν έξω και να παίξουν», δήλωσε η Stacey Baker.

«Μια τόσο όμορφη έκπληξη για μια τόσο δύσκολη χρονιά για πολλούς» πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα η βροχοπτώσεις ήρθαν στη χώρα την ιδανική στιγμή. Η Τασμανία είχε μόλις τον δεύτερο ξηρότερο Ιούλιο που είχε καταγραφεί μετά το 1957, σύμφωνα με το Γραφείο Μετεωρολογίας της χώρας.

«Το αεροδρόμιο Λόνσεστον σήμερα το πρωί καλύπτεται από χιόνι. Αυτή τη στιγμή έχει 2,4 βαθμούς Κελσίου» έγραψε σε ανάρτησή του το γραφείο.

Χιόνισε στην Τασμανία - Πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 Facebook Twitter
Χιόνι στην Τασμανία
Χιόνισε στην Τασμανία - Πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 Facebook Twitter
Χιονισμένο τοπίο στην Τασμανία
Χιόνισε στην Τασμανία - Πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 Facebook Twitter
Από το 1970 είχε να χιονίσει στο Λόνσεστον της Τασμανίας
Χιόνισε στην Τασμανία - Πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 Facebook Twitter
Χιονισμένο πάρκο στην Τασμανία

Με πληροφορίες του CNN/Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM