Χιλιάδες Αγιοβασίληδες κάθε ηλικίας στους δρόμους της Μαδρίτης έτρεξαν για τους ασθενείς με καρκίνο

Χιλιάδες Αγιοβασίληδες κάθε ηλικίας στους δρόμους της Μαδρίτης έτρεξαν για τους ασθενείς με καρκίνο Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από 7.000 Αγιοβασίληδες συμμετείχαν σήμερα σε έναν αγώνα δρόμου, στο κέντρο της Μαδρίτης, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Θυσιάζοντας την άνεση, αλλά για καλό σκοπό, οι Μαδριλένοι φόρεσαν την κόκκινη στολή, τον σκούφο και τη λευκή γενειάδα του Άγιου Βασίλη και έτρεξαν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, κατά μήκος της περίφημης λεωφόρου Πασέο δε λα Καστεγιάνα.


Στον πρωτότυπο αγώνα συμμετείχαν και μικρά παιδιά, πολλά εκ των οποίων ήταν μεταμφιεσμένα σε ξωτικά, τους βοηθούς του Αγίου.


Οι οργανωτές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα δρόμου με Αγιοβασίληδες στον κόσμο. Ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί ως δωρεά στον φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό Fundacion Intheos που επικεντρώνεται στη φροντίδα καρκινοπαθών.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM