H «βλάσφημη» χριστιανή Πακιστανή είναι αθώα

H «βλάσφημη» χριστιανή Πακιστανή είναι αθώα Facebook Twitter
0

Η δεκατετράχρονη πακιστανή, η οποία απασχόλησε τη μουσουλμανική κοινότητα, ύστερα από τις κατηγορίες για κάψιμο του κορανιού, κρίθηκε αθώα από δικαστήριο της χώρας .

«Το δικαστήριο διέταξε να ακυρώσει το κατηγορητήριο κατά του κοριτσιού, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον της πια.», ανέφερε ο δικηγόρος της, Rana Abdul Hameed, και συμπλήρωσε ότι «αυτό σημαίνει ότι το κορίτσι έχει αθωωθεί».


Σύμφωνα με το businessweek, o δικαστής αιτιολόγησε την απόφασή του τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας που είδε το κορίτσι να καίει τις σελίδες του ιερού μουσουλμανικού βιβλίου, ενώ η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή όταν αποκαλύφτηκε ότι ο ιμάμης που κατηγόρησε τη δεκατετράχρονη έλεγε ψέματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Διεθνή / Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Αιφνιδιαστική απαγόρευση εισόδου για αλλοδαπούς στο παραθαλάσσιο συγκρότημα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» - Εκτιμήσεις για αντίδραση σε ρωσικό ρεπορτάζ που εξέθεσε την επιτηδευμένη εικόνα του θερέτρου
LIFO NEWSROOM
Από το Παρίσι στον Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Διεθνή / Από το Παρίσι στο Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι εξαγωγές προτηγανισμένης πατάτας από την Ινδία ξεπέρασαν τις 20.000 τόνους σε έναν μήνα. Σε ετήσια βάση, εξήγαγε 181.773 τόνους, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με πέρυσι.
LIFO NEWSROOM
Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Διεθνή / Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Ο Τραμπ εξοργίστηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις ευχές του με σεξουαλικά υπονοούμενα προς τον Έπσταϊν και τώρα απειλεί με μηνύσεις
LIFO NEWSROOM