Κόντρα στην παλιότερη τάση εξωραϊσμού της εγκυμοσύνης, η Άσλεϊ Γκράχαμ προστίθεται κι εκείνη στις μέλλουσες μαμάδες που επιλέγουν να απομυθοποιήσουν τη δική τους. 


Το πρώτο plus size σούπερ μόντελ ποζάρει γυμνό και χωρίς μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τις ραγάδες στη φουσκωμένη κοιλιά της. 


Για την Γκράχαμ που περιμένει δίδυμα αγοράκια με τον σύζυγό της Τζάστιν Έρβιν, η εγκυμοσύνη ήταν άλλη μια ευκαιρία να μοιράζεται ιστορίες body positivity και αποδοχής. 

 

«Ο Τζάστιν λέει πως οι ραγάδες μου μοιάζουν σαν ένα δέντρο ζωής» έγραψε η ίδια στο caption της φωτογραφίας της στο Instagram. 

 

Τον Ιούλιο η 34χρονη που είναι ήδη μαμά ενός αγοριού ενός έτους, ανακοίνωσε πως με το σύζυγό της περίμεναν το δεύτερό τους παιδί. Λίγο αργότερα, τον Σεπτέμβριο, αποδείχτηκε πως δεν ήταν παιδί, αλλά παιδιά και μάλιστα και τα δύο αγοράκια.

 

Η παροιμιώδης ειλικρίνεια της Γκράχαμ για την πραγματικότητα μιας εγκυμοσύνης ίσως δίνει την εντύπωση σε κάποιους πως η αυτοπεποίθηση είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, το μοντέλο παραδέχεται με ανάλογη ευθύτητα πως η σχέση της με το σώμα της είναι μια διαρκής μάχη και η πρόσφατη σέλφι μια υπενθύμιση πως «τα σώματα διαρκώς αλλάζουν» και αξίζουν αγάπη και σεβασμό σε κάθε περίπτωση.

 

H Άσλεϊ Γκράχαμ έγκυος, γυμνή, χωρίς μακιγιάζ, δείχνει τις ραγάδες της - «Σαν το δέντρο της ζωής»
H Άσλεϊ Γκράχαμ στην πρώτη της εγκυμοσύνη - Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

 

 


Τα τελευταία χρόνια, σε μια αλλαγή τάσης που υποστηρίχθηκε πολύ από τα social media, από το θηλασμό έως την επιλόχεια κατάθλιψη, απομυθοποιείται η πραγματικότητα των μελλοντικών ή νέων μαμάδων, που θέλουν να δείξουν πως το να φέρνεις στον κόσμο μια ζωή, αν και μεγαλειώδες, δεν είναι τόσο λαμπερό όσο εμφανιζόταν στο παρελθόν. 

 

Με πληροφορίες από Vogue