Γυναίκα προσπάθησε να ταξιδέψει με την Air France στο Παρίσι με ένα παιδί στην τσάντα της

Γυναίκα προσπάθησε να ταξιδέψει με την Air France στο Παρίσι με ένα παιδί στην τσάντα της Facebook Twitter
1

Μια γυναίκα σε πτήση της Air France από την Κωνσταντινούπολη στο Παρίσι πιάστηκε να μεταφέρει ένα μικρό παιδί στην τσάντα της, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το Planet.fr το παιδί ήταν μεταξύ 1 και 2 ετών, ενώ το AFP αναφέρει ότι πρόκειται για κοριτσάκι 4 ετών.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στα ΜΜΕ,  η γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τη ζώνη διέλευσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όταν εμποδίστηκε να ταξιδέψει με το παιδί, το οποίο ήταν υπό υιοθεσία. Τότε η γυναίκα έκρυψε το κορίτσι στην τσάντα  της και αγόρασε ένα νέο εισιτήριο - αυτή τη φορά για μια διαφορετική πτήση, με την Air France.

Όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος, έβαλε το παιδί στα πόδια της κάτω από μια κουβέρτα, αλλά εκείνο χρειάστηκε τουαλέτα και έτσι έγινε αντιληπτό από τους συνεπιβάτες.

«Οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», είπε επιβάτης στο  Planet.fr.

" Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορώ μόνο να πω ότι οι έλεγχοι ασφαλείας είναι ευθύνη των αερολιμένων, σε αυτή την περίπτωση, του αεροδρομίου Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη », δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM