Μία άγρια καταδίωξη με αυτοκίνητα έληξε απρόσμενα, στις ΗΠΑ, όταν η γυναίκα που κυνηγούσαν αστυνομικοί μπήκε σε ένα drive thru για να παραγγείλει fast food και συνελήφθη. 

 

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτη στο Γουόρτσεστερ της Μασαχουσέτης, όταν η καταδιωκόμενη που είχε κλέψει ένα ξένο φορτηγάκι, μπήκε με το κλεμμένο όχημα σε McDonlads της περιοχής για να παραγγείλει κάποιο γεύμα. Όταν οι αστυνομικοί την πλησιάσαν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τράκαρε πάνω σε σκουπίδια και οι αξιωματικοί κατάφεραν να την βγάλουν από το όχημα και να την συλλάβουν. 

 

Γυναίκα που καταδίωκε η αστυνομία μπήκε σε Drive Thru για φαγητό και συνελήφθη

 

Όλα ξεκίνησαν ότι η αστυνομική υπηρεσία της περιοχής δέχθηκε μία κλήση για κλοπή αυτοκινήτου στο ανατολικό τμήμα της πόλης. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία πως το όχημα του διέθετε GPS και μπορούσε να δει την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο. Στο μεσοδιάστημα, η 38χρονη δράστρια είχε ήδη τρακάρει μία ακόμη φορά με άλλο όχημα. 

 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν γρήγορα το αυτοκίνητο με την Johanna Gardell στο τιμόνι. Ένας ένστολος ενεργοποίησε την σειρήνα, πλησίασε με το περιπολικό και βγήκε από το όχημα για να την προσεγγίσει, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία. Τότε η 38χρονη πάτησε γκάζι και διέφυγε, αναπτύσσοντας ταχύτητα στην οδό Main, παραβιάζοντας τους κόκκινους, φωτεινούς σηματοδότες. 

 

Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη με μία ακόμα σύγκρουση, καθώς η δράστρια έκανε μανούβρες όπισθεν για να ξεφύγει, χτυπώντας και έναν αστυνομικό. Τα περιπολικά την ακολούθησαν χωρίς να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα για λόγους ασφαλείας στον οικιστικό ιστό και η Gardell μπήκε σε drive-thru των γειτονικών McDonald's επιχειρώντας να παραγγείλει φαγητό.

 

Αστυνομικοί κατέφτασαν με δύο οχήματα κι εκείνη προσπαθώντας για μία ακόμα φορά να ξεφύγει, τράκαρε σε σκουπίδια στην αυλή των McDonald's. Οι ένστολοι τελικά κατάφεραν να την βγάλουν από το κλεμμένο αυτοκίνητό, με την ίδια να αντιστέκεται στη σύλληψη. Τώρα είναι αντιμέτωπη με πληθώρα κατηγοριών μεταξύ των οποίων εγκατάλειψη τραυματία στον δρόμο, επίθεση, κλοπή και διατάραξη της ησυχίας. 

 

Με πληροφορίες από abcnews