Γυναίκα ήρθε σε οργασμό κατά τη διάρκεια συναυλίας της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες

Γυναίκα ακούστηκε να έχει «δυνατό οργασμό» κατά τη διάρκεια συναυλίας της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες Facebook Twitter
Φωτ.: Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λος Άντζελες
0

Οι παρευρισκόμενοι στην πρόσφατη συναυλία της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες ξαφνιάστηκαν από τους ήχους μιας γυναίκας, που «ούρλιαζε και βογκούσε» σαν να έχει οργασμό κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης, γράφει ο Independent.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της πέμπτης συμφωνίας του Τσαϊκόφσκι από την ορχήστρα την Παρασκευή 28 Απριλίου στο Walt Disney Concert Hall, αρκετοί παρευρισκόμενοι στη συναυλία ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν ένα άτομο να έχει έναν «δυνατό οργασμό».

«Όλοι γύρισαν να δουν τι συμβαίνει», δήλωσε η Μόλι Γκράντ στους LA Times. Η ίδια καθόταν στον εξώστη κοντά στο άτομο που φέρεται να έκανε τον θόρυβο και δήλωσε: «Είδα την κοπέλα αφού είχε συμβεί, και υποθέτω ότι είχε οργασμό γιατί ανέπνεε βαριά και ο σύντροφός της χαμογελούσε και την κοιτούσε σαν μια προσπάθεια να μην την ντροπιάσει». «Ήταν πολύ όμορφο», πρόσθεσε.

Λίγο μετά το συμβάν, και άλλοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους στο Twitter.

Ένα υποτιθέμενο ηχητικό απόσπασμα της στιγμής άρχισε να κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στην ηχογράφηση ακούγεται κάποιος να φωνάζει κατά τη διάρκεια μιας μουσικής εκτέλεσης, γράφει ο Independent και προσθέτει πως μέλη του κοινού επιβεβαίωσαν ότι αυτό που άκουσαν ήταν παρόμοιο με την ηχογράφηση.

«Φίλοι που πήγαν στη Φιλαρμονική του Λος Άντζελες χθες το βράδυ αναφέρουν ότι στη μέση της συναυλίας κάποια κυρία είχε έναν οργασμό, σε σημείο που όλη η ορχήστρα σταμάτησε να παίζει», ανέφερε η δημοσιογράφος Τζόκελιν Σίλβερ. «Μερικοί άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πώς να ζουν», συμπλήρωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM