LIVE!

Γούντι Χάρελσον: Επιβεβαιώνει ότι ο Μακόναχι μπορεί να είναι βιολογικός αδελφός του- Και ζητά τεστ DNA

Γούντι Χάρελσον: Επιβεβαιώνει ότι ο Μάθιου Μακόναχι μπορεί να είναι ο βιολογικός του αδελφός Facebook Twitter
Φωτ.; Imdb
0

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Μάθιου Μακόναχι πως ο Γούντι Χάρελσον θα μπορούσε να είναι ετεροθαλής αδελφός του, ο ίδιος ο Χάρελσον επιβεβαίωσε τις αναφορές του φίλου του, καθώς και το ενδεχόμενο να επιλέξουν τελικά την λύση της εξέτασης DNA. 

Ο Γούντι Χάρελσον επιβεβαίωσε, λοιπόν, τις υποψίες ότι ο Μάθιου Μακόναχι μπορεί να είναι ο βιολογικός του αδελφός και πως ζήτησε να γίνει τεστ DNA.

Ο Γούντι Χάρελσον εμφανίστηκε στο «The Late Show with Stephen Colbert» για την προώθηση της νέας του σειράς «White House Plumbers» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρόσφατη αποκάλυψη του Μάθιου Μακόναχι.

«Λοιπόν, απλά θα πω ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή τη σκέψη, επειδή μιλήσαμε με τη μητέρα του Μάθιου, και μας ενημέρωσε μια φορά. Θέλω να πω, αυτό είναι τρελό. Ήμασταν στην Ελλάδα και βλέπαμε την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν ξέρω, ανέφερα κάτι για τύψεις. Και είπα: "Ξέρετε, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει". Και ενώ γνώριζα την μητέρα του Μάθιου πολύ καιρό, μου λέει: ‘Ήξερα τον πατέρα σου’. Και ήταν εκείνα τα κενά που βρήκα λίγο ανησυχητικά ή ενδιαφέροντα», ανέφερε ο Γούντι Χάρελσον.

Κατόπιν ο Χάρελσον συνέχισε: «Τη χρονιά της γέννησή του [Μακόναχι], εννέα μήνες πριν, ήταν σε διάσταση από τη σχέση της με τον υποτιθέμενο πατέρα του, τον Τζιμ».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάθιου Μακόναχι είχε δηλώσει πως «κάναμε κάποια μαθηματικά και ανακαλύψαμε ότι ο πατέρας του Γούντι ήταν σε άδεια την ίδια εποχή που η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχαν το δεύτερο διαζύγιό τους. Στη συνέχεια, υπάρχουν πιθανές αποδείξεις και μέρη στο δυτικό Τέξας όπου μπορεί να υπήρξε μια συγκέντρωση, ή μια συνάντηση, ή μια στιγμή»

Ενώ ο Γούντι Χάρελσον είναι πρόθυμος να κάνει ένα τεστ DNA για να λυθεί το θέμα, ο Μάθιου Μακόναχι δεν είναι τόσο ενθουσιώδης απέναντι στην ιδέα. «Θέλουμε να κάνουμε ένα τεστ DNA, αλλά για εκείνον είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση. Θέλω να πω ότι αισθάνεται σαν να χάνει τον πατέρα του. Αλλά εγώ του λέω, όχι, κερδίζεις έναν διαφορετικό πατέρα και έναν αδελφό».

Τα συναισθήματα αυτά είχε εκφράσει ο ίδιος ο Μάθιου Μακόναχι σε συνέντευξή του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι δύο τους ξανασυναντιούνται στην επερχόμενη κωμωδία του Apple TV με τον εύστοχο τίτλο για την περίπτωσή τους: «Brother from Another Mother».

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρ΄πεια της Ευρώπης;

Διεθνή / Μήπως ο Σάντσεθ διασώζει την αξιοπρέπεια της Ευρώπης;

Η άρνηση της Ισπανίας να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων Rota και Morón για τις πρόσφατες αμερικανο-ισραηλινές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή (αρχές 2026) αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές διπλωματικές κινήσεις μέλους του ΝΑΤΟ τις τελευταίες δεκαετίες.
THE LIFO TEAM
Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Διεθνή / Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Το Εφετείο της Αγγλίας έκρινε ότι η συμφωνία που υποχρεώνει το Zaha Hadid Architects να διατηρεί το όνομα της ιδρύτριάς του και να καταβάλλει 6% των εσόδων του στο Zaha Hadid Foundation μπορεί να τερματιστεί με εύλογη προειδοποίηση, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή επαναδιαπραγμάτευση ή αλλαγή ονόματος.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM