Γλίστρησε σε προσούτο, έσπασε τον αστράγαλό της και τώρα ζητά αποζημίωση

Γλίστρησε σε προσούτο, έσπασε τον αστράγαλό της και τώρα ζητά αποζημίωση Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Μια γυναίκα έσπασε τον αστράγαλο της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σε ιταλικό κατάστημα τροφίμων στη Βοστώνη και κατηγορεί για τον τραυματισμό της ένα κομμάτι προσούτο.

H Άλις Κοέν βρέθηκε πέρυσι στο ιταλικό κατάστημα τροφίμων Eataly στη Βοστώνη, όπου δίνονται στους πελάτες δείγματα για να τα δοκιμάσουν. Εκεί γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έπεσε, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αριστερό της αστράγαλο, σύμφωνα με αγωγή που κατέθεσε.

«Η Άλις Κοέν υπέστη σωματικές βλάβες, πόνο, ταλαιπωρία και έχασε τη δυνατότητα να απολαμβάνει τη ζωή ενώ πλήρωσε και τα απαραίτητα ιατρικά έξοδα για περίθαλψή της», αναφέρεται στην αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο της Βοστώνης.

Τα ιατρικά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο και φυσικοθεραπείας, ξεπέρασαν τα 7.500 δολάρια, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το Associated Press.

Η Άλις Κοέν και ο σύζυγός της Ρόναλντ ζητούν τώρα να διεξαχθεί δίκη με ενόρκους και ζητούν αποζημίωση τουλάχιστον 50.000 δολαρίων.

Στην αγωγή υποστηρίζουν ότι το κατάστημα Eataly ευθύνεται για τον τραυματισμό της καθώς το προσωπικό ήταν αμελές και δεν καθάρισε σωστά το πάτωμα.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM