Για λίγα φιστίκια γύρισε πίσω την πτήση

Για λίγα φιστίκια γύρισε πίσω την πτήση Facebook Twitter
16

 

Για λίγα φιστίκια γύρισε πίσω την πτήση Facebook Twitter

Συγγνώμη με σκυμμένο το κεφάλι ζήτησε μπροστά τους δημοσιογράφους η κόρη του επικεφαλής της Korean Air Χέδερ Τσο η οποία απολογήθηκε στον νοτιοκορεατικό λαό για την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

Η 40χρονη Τσο που διατέλεσε και εκτελεστική διευθύντρια της εταιρείας μέχρι το συμβάν, είχε γίνει έξαλλη στη διάρκεια πτήσης όταν η αεροσυνοδός της έφερε φιστίκια σε σακουλάκι και όχι σε πιατέλα. Η αντίδραση της ήταν να δώσει εντολή να επιστρέψει το αεροσκάφος στην πύλη του αεροδρομίου JFK, στη Νέα Υόρκη.

Για λίγα φιστίκια γύρισε πίσω την πτήση Facebook Twitter

Όταν το περιστατικό έγινε γνωστό προκάλεσε τεράστιο σάλο στη Νότια Κορέα αναγκάζοντας την κυβέρνηση να διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

Το αποτέλεσμα ήταν η δημόσια εμφάνιση της 40χρονος Τσο δίπλα στον πατέρα της, με σκυμμένο το κεφάλι. «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη», είπε.

Συγγνώμη όμως ζήτησε και ο πατέρας της λέγοντας: «Εκλιπαρώ τον κόσμο να κατηγορήσει εμένα για την κατάσταση, διότι είναι δικό μου λάθος. Απέτυχα να διαπαιδαγωγήσω σωστά την κόρη μου».  

Χαρακτήρισε επίσης την πράξη της «χαζή» και ενημέρωσε ότι θα παραιτηθεί από όλα τα καθήκοντα της στις εταιρείες του.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ

Διεθνή / Η Πολωνία πιέζει τη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις 1,3 τρισ. ευρώ για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Τη Δευτέρα επιδόθηκε ρηματική διακοίνωση από την Πολωνία στη Γερμανία για πολεμικές αποζημιώσεις. Η συνέχεια διαδραματίστηκε στη Βαρσοβία με την Αν. Μπέρμποκ να επαναλαμβάνει «nein»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ