Γερμανία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα 3 παιδιά του και αυτοκτόνησε «για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού»

Γερμανία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα 3 παιδιά του και αυτοκτόνησε, για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου AP
0

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τους πέντε νεκρούς- ανάμεσά τους τρία παιδιά- που βρέθηκαν σε σπίτι κοντά στο Βερολίνο, το Σάββατο. 

Ο πατέρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά προτού βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τις αρχές. Ο άνδρας είχε πλαστογραφήσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού και φοβόταν ότι αν αποκαλυφθεί αυτό θα του πάρουν τα παιδιά, ανέφερε ο εισαγγελέας. 

Σε σημείωμα που βρήκε η αστυνομία, ο άνδρας ανέφερε ότι πλαστογράφησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού της συζύγου του. Ο εργοδότης της το ανακάλυψε, κάτι που προκάλεσε στο ζευγάρι τον φόβο ότι θα τους συλλάβουν και θα χάσουν τα παιδιά τους, δήλωσε στο Reuters ο εισαγγελέας Γκέρνοτ Μπάντλεον. 

Το περασμένο Σάββατο η αστυνομία βρήκε νεκρούς δύο 40χρονους και τα τρία παιδιά τους 4, 8 και 10 ετών, σε σπίτι στο Κούνιγκς Βουστερχάουσεν, νότια του Βερολίνου. Έφεραν τραύματα από πυροβολισμούς. Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας ότι είχαν δει άψυχα σώματα μέσα στο σπίτι. 

Από τον προηγούμενο μήνα, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό τεστ, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί στη Γερμανία για την αντιμετώπιση του τέταρτου κύματος του κορωνοϊού. 

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίστηκε ότι οι ανεμβολίαστοι θα έχουν πρόσβαση μόνο στα απαραίτητα καταστήματα, δηλαδή σούπερ μάρκετ, φούρνους και φαρμακεία. Επίσης, αναμένεται ότι η Γερμανία θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους εργαζόμενους σε κάποιους τομείς. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κόρες μου είναι μικρότερες από εσένα»: Τι αποκαλύπτει η Βιρτζίνια Τζουφρέ για τον πρίγκιπα Άντριου στο βιβλίο

Διεθνή / «Ο κόρες μου είναι μικρότερες από εσένα»: Τι αποκαλύπτει η Βιρτζίνια Τζουφρέ για τον πρίγκιπα Άντριου στο βιβλίο

Η κυκλοφορία του έρχεται την ώρα που ο πρίγκιπας Άντριου δήλωσε ότι παραιτείται από τους τίτλους και τις τιμές του λόγω των απανωτών σκανδάλων στα οποία έχει εμπλακεί το όνομά του
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Ανέλαβε τις έρευνες η ειδική ομάδα που εξιχνίασε την υπόθεση της Κιμ Καρντάσιαν

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Ανέλαβε τις έρευνες η ειδική ομάδα που εξιχνίασε την υπόθεση της Κιμ Καρντάσιαν

Το 2016 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας όπου της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων
LIFO NEWSROOM
ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΟΥΒΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Γιατί μπήκαν σε ένα παγκοσμίου φήμης μουσείο και όχι σε ένα γνωστό κοσμηματοπωλείο

Πώς η υλική αξία πιθανότατα ώθησε τους δράστες να επιλέξουν το Λούβρο - Οι εκτιμήσεις των ειδικών που παρατηρούν τις τάσεις στο διεθνές έγκλημα τέχνης
LIFO NEWSROOM
ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΛΕΒΙΤ

Διεθνή / «Η μάνα σου»: «Δεν είναι δημοσιογράφος αλλά ένας αριστερός» απαντά η Λέβιτ για την «απλή ερώτηση» ρεπόρτερ

Η απίστευτη απάντηση αξιωματούχων του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση Τραμπ με Πούτιν στη Βουδαπέστη - «Ο ρεπόρτερ μας έκανε μια απλή ερώτηση» σχολιάζει η HuffPost
LIFO NEWSROOM