Κομμάτια γέφυρας πάνω από τον ποταμό Skagit σε αγροτική περιοχή βόρεια του Σιάτλ, κατέρρευσε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία. Στο νερό έπεσαν αυτοκίνητα που βρισκόταν πάνω στη γέφυρα και σύμφωνα με την με αποτέλεσμα ν καταλήξουν μέσα στο νερό δύο οχήματα και σύμφωνα με την Daily Mail τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν σώοι, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.
Η γέφυρα, που έχει κατασκευαστεί το 1955, βρίσκεται περίπου 60 μίλια βόρεια του Σιάτλ και είναι ο κύριος αυτοκινητόδρομος που συνδέει το Σιάτλ με το Βανκούβερ στον Καναδά.
Διεθνή /
Γέφυρα κατέρρευσε στο Σιάτλ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Τροχαίο στο Παγκράτι: Πώς έγινε το δυστύχημα με τη νεκρή πεζή
Βορίζια: Επεισόδιο στις φυλακές Αλικαρνασσού ανάμεσα σε μέλη της οικογένειας Καργάκη - Έκτακτή μεταγωγή πέντε κρατουμένων
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ
Τροχαίο δυστύχημα με δύο αυτοκίνητα στο Παγκράτι: Νεκρή μία πεζή
Κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα: Κοντά στα 280 χιλιοστά η βροχή στα Λεπιανά - Κατολισθήσεις και απεγκλωβισμοί