Γαλλία: Μυστηριώδη τσιμπήματα σε συμμετέχοντες σε μουσικό φεστιβάλ – Γίνεται έρευνα

Γαλλία: Μυστηριώδη τσιμπήματα σε συμμετέχοντες σε μουσικό φεστιβάλ – Γίνεται έρευνα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Παράξενα τσιμπήματα φέρουν άτομα που έδωσαν το «παρών» σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ μουσικής στη Γαλλία, στο Printemps de Bourges.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, η προέλευση αυτών των σημαδιών είναι άγνωστη και ήδη γίνεται έρευνα για να διαλευκανθεί για τι πρόκειται. 

«Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για τσιμπήματα από σύριγγες ή από καρφίτσες για παράδειγμα»  είπε η Ανιές Μπονζέν, επικεφαλής του γραφείου της νομαρχίας του Σερ, όπου διεξάγεται το φεστιβάλ. «Οι άνθρωποι αυτοί απλά ένιωσαν τσιμπήματα» συμπλήρωσε.

Επιπλέον, «δεν υπήρξε σεξουαλική επίθεση», σύμφωνα με τον διευθυντή του Φεστιβάλ Μπορίς Βεντέλ, ο οποίος διευκρίνισε πως οι αναφορές προήλθαν «από άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας».

Από τα άτομα που ανέφεραν τα τσιμπήματα λήφθηκε δείγμα αίματος, προκειμένου να καθοριστεί εάν ουσίες τους είχαν χορηγηθεί.

«Έως σήμερα 23η Απριλίου υπήρξαν αναφορές για 9 περιστατικά», είπε ο Βεντέλ στο AFP. Αυτός ο αριθμός επιβεβαιώθηκε από τη νομαρχία του Σερ.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπουρζ, έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις και γίνεται έρευνα για «χορήγηση επιβλαβών ουσιών». 

Τα μέτρα ασφαλείας στο φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή, ενισχύθηκαν.

Ανάλογα περιστατικά τσιμπημάτων καταγγέλθηκαν τον τελευταίο καιρό σε ντισκοτέκ σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ