Γαλλία: Μεθυσμένος κρατούμενος έκλεψε φορτηγάκι για να επιστρέψει στη φυλακή

Γαλλία: Μεθυσμένος κρατούμενος έκλεψε φορτηγάκι για να επιστρέψει στη φυλακή Facebook Twitter
0

Ένας νεαρός κρατούμενος στη Γαλλία έκλεψε ένα φορτηγάκι προκειμένου να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο 29χρονος, ήταν λίγο μεθυσμένος και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο τον πίεζε ο χρόνος και δεν βρήκε άλλη λύση παρά να κλέψει ένα φορτηγάκι για να προλάβει να φτάσει εγκαίρως στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του για άλλο αδίκημα.

Ο δράστης της κλοπής, ένας 29χρονος που είχε καταδικαστεί για μια υπόθεση ναρκωτικών, εξέτιε την ποινή του στη φυλακή των Βερσαλλιών, στα δυτικά του Παρισιού, αλλά σε καθεστώς ημιελευθερίας. Βρισκόταν στο Βιροφλέ, μια γειτονική κοινότητα, όταν αντιλήφθηκε ότι η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να επιστρέψει αμέσως στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Για κακή του τύχη, ένας κούριερ είχε μόλις σταθμεύσει το φορτηγάκι του, αφήνοντας τα κλειδιά επάνω. Ο νεαρός δεν έχασε την ευκαιρία και το έκλεψε παίρνοντας μαζί του και το πορτοφόλι του οδηγού.

Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για τη θρασύτατη κλοπή και ο 29χρονος συνελήφθη την ώρα που έφτανε στη φυλακή. Όταν βρέθηκε επάνω του η ταυτότητα του κούριερ, ισχυρίσθηκε ότι ήταν ο εργοδότης του. Δεν μπόρεσε όμως να δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση για το πού βρήκε τα δύο κινητά τηλέφωνα και το τσιγαριλίκι που είχε επίσης στην κατοχή του.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο νεαρός προκάλεσε και ζημιές στο φορτηγάκι, σπάζοντας τον καθρέφτη, δεδομένου ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε να οδηγεί.

Με τα πολλά, ο 29χρονος παραδέχτηκε ότι έκλεψε το όχημα επειδή είχε καθυστερήσει να γυρίσει στη φυλακή. Παραμένει υπό κράτηση και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Διεθνή / Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Πάνω από 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, παρότι επέζησαν του διετούς πολέμου, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική κρίση
LIFO NEWSROOM
Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM