Φρίκη στις HΠΑ: 2000 ζώα βρέθηκαν σε άθλιες συνθήκες σε βιομηχανική αποθήκη στο Λος Άντζελες

Φρίκη στις HΠΑ: 2000 ζώα βρέθηκαν σε άθλιες συνθήκες σε βιομηχανική αποθήκη στο Λος Άντζελες Facebook Twitter
0

Φρίκη στις HΠΑ: 2000 ζώα βρέθηκαν σε άθλιες συνθήκες σε βιομηχανική αποθήκη στο Λος Άντζελες Facebook Twitter

 

Σχεδόν 2000 ζώα, εκ των οποίων τα 1000 ήταν νεκρά εντοπίστηκαν σε βιoμηχανική αποθήκη σε προάστιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την φιλοζωική οργάνωση Inland Valley Humane Society & SPCA. Οι αρχές εντόπισαν κοτόπουλα, παπαγάλους και άλλα εξωτικά πτηνά αλλά και εξωτικά ψάρια μέσα στην αποθήκη, όπου οι συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν ήταν απάνθρωπες.

 

Η αστυνομία στο Μοντκλέρ, μια πόλη στα προάστια του Λος Άντζελες, επενέβη μετά από επιθεώρηση για παραβιάσεις του κώδικα βιομηχανικών κτιρίων. Οι επιθεωρητές φαίνεται ότι άκουσαν φωνές ζώων και μύρισαν μια εξαιρετικά άσχημη μυρωδιά.

 

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μοντκλέρ, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ζώα σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τροφή ή φαγητό. «Υπήρχαν κλουβιά με νεκρά ζώα, χωρίς εξαερισμό, ζώα που ζούσαν μέσα στις ακαθαρσίες και πτώματα ζώων. Υπήρχαν κοτόπουλα, ποντίκια, χαμαιλέοντες και φίδια», δήλωσε ο Τζον Μίνουκ, και προσέθεσε ότι «η μυρωδιά ήταν απαίσια λόγω των ακαθαρσιών, της αποσύνθεσης και της ζέστης.

 

 

Ο ιδιοκτήτης των ζώων, ένας 50χρονος άνδρας, είχε συλληφθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για κατηγορίες που δεν σχετίζονται με την υπόθεση και φαίνεται να πάσχει από διανοητικά προβλήματα. Οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς κατάφερε να συγκεντρώσει αυτόν τον τεράστιο αριθμό ζώων εκεί χωρίς να τραβήξει την προσοχή, αλλά ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας το απέδωσε στο γεγονός ότι χρησιμοποίησε μια απομονωμένη βιομηχανική αποθήκη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM