Φλόριντα: Πολίτες σταμάτησαν ΙΧ που συνέχισε να κινείται, όταν η οδηγός λιποθύμησε

Φλόριντα: Πολίτες σταμάτησαν ΙΧ που συνέχισε να κινείται, όταν η οδηγός λιποθύμησε Facebook Twitter
0

Πολίτες στη Φλόριντα έσπευσαν να παρέμβουν, όταν ένα αυτοκίνητο συνέχισε να κινείται, αργά, ενώ η οδηγός είχε λιποθυμήσει. 

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρική διασταύρωση, στο Boynton Beach. Η οδηγός αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, κάτι που διαπίστωσε συνάδελφός της η οποία βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο. Αμέσως η δεύτερη βρήκε από το όχημά της και άρχισε να κουνάει τα χέρια της τρέχοντας, προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή άλλων οδηγών για να τη βοηθήσουν. 

Αρκετοί ανταποκρίθηκαν αμέσως. Βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και μπήκαν μπροστά από το όχημα της λιπόθυμης οδηγού, το οποίο συνέχιζε να τσουλάει, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Αφού τα κατάφεραν, έσπασαν ένα παράθυρο του οχήματος- με ένα βαράκι που είχε στο αυτοκίνητό της άλλη γυναίκα- και η οδηγός άρχισε να συνέρχεται. 

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Μαΐου, αλλά η αστυνομία έδωσε τώρα στη δημοσιότητα το βίντεο, θέλοντας να εντοπίσει αυτούς τους καλούς Σαμαρείτες, ώστε να κανονίσει μια συνάντησή τους με τη γυναίκα που έσωσαν. Η τελευταία είναι ήδη καλά στην υγεία της και έχει επιστρέψει στη δουλειά της, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ