Fedez: Ο Ιταλός ράπερ διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κιάρα Φεράνι και Fedez Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ο Federico Leonardo Lucia, γνωστός ως Fedez, μίλησε, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Ιταλός ράπερ και σύζυγος της Κιάρα Φεράνι μοιράστηκε με τους 13,5 εκατ. followers του, ότι διαπιστώθηκε ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας. «Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς με εξαιρετικό timing, που περιλαμβάνει έναν σημαντικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσω και που επίσης θέλω να το πω, αλλά όχι τώρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Fedez, ο οποίος έδειχνε συγκινημένος.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Όταν ανακάλυψα αυτό ανακάλυψα, η ανάγνωση των ιστοριών των άλλων με παρηγόρησε», πρόσθεσε.

Fedez: Ο Ιταλός ράπερ διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας Facebook Twitter

«Αν αυτή μου η ιστορία καταφέρει να δώσει παρηγοριά ακόμα και σε ένα άτομο που μπορεί να μην έχει την τύχη να περιβάλλεται από τόση στοργή όπως μου συμβαίνει με την όμορφη οικογένειά μου, με κάνει να σκεφτώ ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή μου έχει τη δική της χρησιμότητα», τόνισε ο Fedez, μεταξύ άλλων.
 

Το τηλεγράφημα του πρακτορείου ANSA,  σημειώνει ότι ο Fedez δεν το είπε ευθέως, αλλά η ανακοίνωση του θεωρείται ότι υποδεικνύει ότι έχει κάποιο είδος καρκίνου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρία χρόνια είχε πει ότι είχε προχωρήσει σε εξετάσεις και είχε διαγνωστεί με απομυελίνωση που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Ο Fedez είχε σταματήσει τις αναρτήσεις του στο Instagram από τις 10 Μαρτίου και πολλοί είχαν αναρωτηθεί τον λόγο της απουσίας του. Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την αποκάλυψη για το ζήτημα υγείας του, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον γιο του Λεόνε, που κλείνει τα 4 χρόνια.

Ο Fedex είναι ίσως ο πιο γνωστός και πιο επιτυχημένος ράπερ της Ιταλίας και αυτός και η σύζυγός του Κιάρα Φεράνι, που ονομάζονται «The Ferragnez», έχουν τεράστια επιρροή στα social media.

Με πληροφορίες Ansa & Corriere

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει θανατική ποινή

Διεθνή / Rob και Michele Reiner: Ο λόγος που ο γιος τους μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και θανατική ποινή

Οι δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού περιλαμβάνουν έναν επιβαρυντικό παράγοντα, που σημαίνει ότι αν κριθεί ένοχος, μπορεί να του επιβληθεί η αυστηρότερη δυνατή ποινή
THE LIFO TEAM
Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Διεθνή / Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Φιλιππίνες διαψεύδουν ότι υπάρχουν στρατόπεδα εκπαίδευσης τζιχαντιστών στη χώρα

Ο πρόεδρος Μάρκος «απορρίπτει κατηγορηματικά την περιγραφή των Φιλιππινών ως κέντρου εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους», μετά τη σύνδεση της χώρας με την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ
THE LIFO TEAM
Ρόμαν Αμπράμοβιτς: 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea θα μεταφερθούν σε ταμείο για την Ουκρανία

Διεθνή / Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφέρει 2,5 δισ. λίρες από την πώληση της Chelsea σε ταμείο για την Ουκρανία

Ο Στάρμερ δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στα χρήματα του Ρώσου ολιγάρχη
THE LIFO TEAM
Νότια Αφρική DJ Δολοφονία

Διεθνή / Δολοφονήθηκε γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ στο κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ

Yλικό από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταγράφει έναν άνδρα με ράστα, ντυμένο με στολή που έμοιαζε με στολή εταιρείας ασφαλείας, να πυροβολεί το θύμα πριν τραπεί σε φυγή
THE LIFO TEAM
Λούβρο: Κλειστό και σήμερα το μουσείο - Παρατείνεται η απεργία των εργαζομένων

Διεθνή / Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κάνουν λόγο για μια ολοένα και μεγαλύτερη λίστα προβλημάτων, που περιλαμβάνει χρόνια υποστελέχωση, φθορές στις υποδομές, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας
THE LIFO TEAM