Ούτε ο Ώστιν Πάουερς, ο φοβερός κατάσκοπος που έπαιζε ο Μάικ Μάγιερς στις ομώνυμες ταινίες, δεν θα τα κατάφερνε έτσι. H γυναίκα του σερ Τζον Σόγιερς, που πρόκειται να είναι ο επόμενος επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, της MI6, ανέβασε στο Facebook απίστευτες λεπτομέρειες για τη ζωή της οικογένειάς της, στο προφίλ της που ήταν ανοιχτό, σε δημόσια θέα.

Από τη διεύθυνση του σπιτιού τους στο Λονδίνο, το πού ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά του ζευγαριού και τι ακριβώς κάνουν στη ζωή τους, το πού βρίσκονται οι γονείς του σερ Τζον, μέχρι το κωδικό όνομα του άντρα της, φωτογραφίες του, τα ονόματα των φίλων και των συγγενών τους. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δεσμοί της οικογένειας με τον Ντέιβιντ Ίρβινγκ, τον γνωστό αρνητή του Ολοκαυτώματος.

Και ενώ τόσο η αντιπολίτευση όσο και μέλη του κυβερνώντος κόμματος αμφισβήτησαν έντονα το αν θα πρέπει να τοποθετηθεί τελικά ο σερ Τζον Σόγιερς στη θέση του επικεφαλής της μίας απ' τις δύο πιο ισχυρές μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Μίλιμπαντ ανταπάντησε ότι το μαγιό του σερ Τζον δεν είναι κρατικό μυστικό και ότι είναι άψογος επαγγελματίας...

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr