Εύα Καϊλή: Δύο ώρες κράτησε η απολογία - Αποφυλάκιση με βραχιολάκι ζητούν οι δικηγόροι της

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η απολογία, το απόγευμα η απόφαση- «Ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί» είπε ο δικηγόρος της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Εύας Καϊλή ενώπιον των βελγικών δικαστικών Αρχών για την υπόθεση του Qatargate, ύστερα από περίπου δύο ώρες. 

Οι δικηγόροι της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αντρέ Ριζόπουλος, έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, ενημερώνοντας πως η διαδικασία είναι απόρρητη και δεν μπορούν να μεταφέρουν τίποτα όσον αφορά στην ακρόαση.

Ενημέρωσαν, παράλληλα, πως η απόφαση για προφυλάκιση ή μη της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, θα γίνει γνωστή αργά σήμερα το απόγευμα.

Οι δικηγόροι επεσήμαναν πως ζήτησαν την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, ενώ εμφανίστηκαν και έκπληκτοι από τις τόσες διαρροές στον Τύπο για την υπόθεση.

«Ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί, είναι αθώα» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM
Τιμ Νταν: Ποιος είναι ο υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει να εκλέξει τον Τραμπ

Διεθνή / Τιμ Νταν: O υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει πρόεδρο τον Τραμπ

Αν και πιστεύει ότι το χρήμα δημιουργεί «ψευδαίσθηση ελέγχου» ο Νταν χρηματοδοτεί με εκατομμύρια την εκστρατεία του Τραμπ - Ποιος είναι ο μεγιστάνας των ορυκτών καυσίμων και το πιο ισχυρό πρόσωπο στο Τέξας
LIFO NEWSROOM