To εξώφυλλο του άλμπουμ του Kanye West απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ.

To εξώφυλλο του άλμπουμ του Kanye West απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ. Facebook Twitter
0

Το illustration του George Condo που βλέπετε, επρόκειτο να είναι το cover του νέου άλμπουμ του Kanye West, My Beautiful Dark Twisted Fantasy που κυκλοφορεί το Νοέμβριο. Tελικά όμως απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ σύμφωνα με το twitter account του ίδιου του West. Xαρακτηριστικά ανέφερε πως το cover απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ και πως "δεν θέλουν να τον βλέπουν να αράζει στον καναπέ του με ένα φοίνικα" (εννοεί το τερατώδες ημι-γυναικείο πλάσμα που βλέπετε το οποίο ό ίδιος για αγνωστους σε μας λόγους αποκαλεί φοίνικα) Επίσης ανέφερε πως στους Nirvana επέτρεψαν να βάλουν ένα γυμνό άνθρωπο σε εξώφυλλο ενώ στον Kanye West απαγορεύουν να κυκλοφορήσει ένα illustration με ένα τέρας χωρίς χέρια και με πουά ουρά και φτερά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο West θα αντικαταστήσει το εξώφυλλο χωρίς να κάνει έξαλλα πράγματα όπως έχει συνηθίσει στο παρελθόν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM