Εξαφάνιση Μαντλίν: Αρνείται να μιλήσει ο 43χρονος έγκλειστος - Είναι ο βασικός ύποπτος

Εξαφάνιση Μαντλίν: Αρνείται να μιλήσει ο 43χρονος έγκλειστος - Είναι ο βασικός ύποπτος Facebook Twitter
0

Κάθε σχέση με την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν αρνείται ο 43χρονος Γερμανός έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για όσα έχουν συμβεί στην 3χρονη τότε κοπέλα, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται εδώ και 13 χρόνια.

Μάλιστα, δηλώνει ότι αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση, και ο δικηγόρος του, Φρίντριχ Φίλσερ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV: «ο Κρίστιαν Μπ. δεν κάνει δηλώσεις για την υπόθεση επί του παρόντος και σας ζητούμε να καταλάβετε ότι ως δικηγόροι υπεράσπισής του δεν θα κάνουμε ούτε εμείς».

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι το μυστήριο της εξαφάνισης της 3χρονης τότε Μάντλιν από το θέρετρο της Πορτογαλίας Πράια ντα Λουζ επιτέλους θα λυνόταν ανακοινώνοντας ότι ύποπτος για την υπόθεση είναι ο 43χρονος Γερμανός, εκτιμώντας ότι πιθανόν να είναι ο δολοφόνος της μικρής.

Ο 43χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα περιλαμβανομένης της παιδικής κακοποίησης και του βιασμού ανηλίκων. Σήμερα κρατείται σε φυλακή του Κιέλου, στη βόρεια Γερμανία, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στην απομόνωση για την δική του ασφάλεια.

Δεν του επιτρέπεται να βγει από το κελί του αν δεν συνοδεύεται από φρουρούς ασφαλείας και ποτέ την ίδια ώρα που βγαίνουν άλλοι κρατούμενοι, για να αποφευχθούν επιθέσεις εναντίον του, δήλωσε ο υπουργός δικαιοσύνης στη διάρκεια ακρόασης επιτροπής της τοπικής βουλής. 

Μετά τον χαρακτηρισμό του Κρίστιαν Μπ. ως νέου υπόπτου, η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά αν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στον άνθρωπο αυτόν και στην υπόθεση ενός άλλου κοριτσιού που αγνοείται στη Γερμανία. Πρόκειται για ένα πεντάχρονο κορίτσι ονόματι Ινγκα από την πόλη Σένεμπεκ του κρατιδίου Σαξονία-Ανχαλτ, το οποίο το 2015 εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος στη διάρκεια εκδρομής με την οικογένειά του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε απόλυτη εξουσιοδότηση στις ομοσπονδιακές αρχές μετανάστευσης να προστατεύουν τον εαυτό τους μετά από συγκρούσεις με διαδηλωτές σε εφόδους στην Καλιφόρνια. Συλλήψεις, τραυματισμοί και οργισμένες αντιδράσεις πολιτικών
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Διεθνή / Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Η μετεωρολογική υπηρεσία Aemet προειδοποιεί ότι σε περιοχές γύρω από τη Βαρκελώνη και την Ταραγόνα είναι πιθανό να πέσουν έως και 90 χιλιοστά βροχής μέσα σε μόλις μία ώρα
LIFO NEWSROOM
«Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Διεθνή / «Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Η νέα γενιά «superfake» επώνυμων τσαντών απειλεί τη βιομηχανία της πολυτελείας, καθώς οι Gen Z καταναλωτές στρέφονται σε ρεαλιστικά αντίγραφα με χαμηλότερο κόστος. Πώς το TikTok, οι influencers και η τεχνολογία αλλάζουν το παιχνίδι.
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Διεθνή / Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί συγκριμένα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να "επιταχύνει την προετοιμασία αξιόπιστων αντιμέτρων, με την κινητοποίηση όλων των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της"
LIFO NEWSROOM
Πώς ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ανάλυση / Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν δημιούργησε νέες γεωπολιτικές ευκαιρίες για την Τουρκία - Πώς η Άγκυρα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αποδυνάμωση της Τεχεράνης σε Ιράκ, Συρία και Νότιο Καύκασο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Πώς οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεπέρασαν Tesla, VW και GM: Το μυστικό πίσω από την παγκόσμια κυριαρχία

Διεθνή / Πώς οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεπέρασαν Tesla, VW και GM: Το μυστικό πίσω από την παγκόσμια κυριαρχία

Οι κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η BYD και η Chery κατακτούν την παγκόσμια αγορά με ταχύτητα και ευελιξία που σοκάρουν τους παραδοσιακούς γίγαντες όπως η Tesla και η Volkswagen
LIFO NEWSROOM