Έτσι υποδέχτηκε ο Ερντογάν τον Αμπάς

Έτσι υποδέχτηκε ο Ερντογάν τον Αμπάς Facebook Twitter
2

Με σκηνικό που έμοιαζε με τα γυρίσματα του "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" υποδέχτηκε ο Ταγίπ Ερντογάν τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς στο νέο πολυτελές Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ήταν περιστοιχισμένος κατά την υποδοχή από πολεμιστές με υψωμένες λόγχες, διαφορετικές πολεμικές ενδυμασίες και ψεύτικα μουστάκια.

Έτσι υποδέχτηκε ο Ερντογάν τον Αμπάς Facebook Twitter

Στο διαδίκτυο έγινε «χαμός» από αντιδράσεις και καυστικά σχόλια ενώ το πρακτορείο Ανατολή προσπάθησε να δώσει μια ιστορική βάση στις οθωμανικές«φαντασιώσεις» του Ερντογάν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων οι 16 πολεμιστές συμβόλιζαν τις 16 αυτοκρατορίες της τουρκικής ιστορίας, από τους Ούννους, τους Μογγόλους και τους Σελτζουκίδες, μέχρι τους Οθωμανούς.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό σε πανεπιστήμιο της Γιούτα

Διεθνή / Νεκρός ο Αμερικανός ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ μετά από πυροβολισμό

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, γράφοντας: «Ο σπουδαίος, και θρυλικός, Τσάρλι Κερκ, είναι νεκρός» - Aνακοίνωσε ότι όλες οι σημαίες στις ΗΠΑ θα κυματίζουν μεσίστιες έως την Κυριακή, προς τιμήν του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια