Έθαψαν ζωντανό σκυλί και το άφησαν να πεθάνει

Έθαψαν ζωντανό σκυλί και το άφησαν να πεθάνει Facebook Twitter
5

 

Έθαψαν ζωντανό σκυλί και το άφησαν να πεθάνει Facebook Twitter

Την... απάνθρωπη πλευρά των ανθρώπων βίωσε ένα θηλυκό Mastiff, το οποίο θάφτηκε ζωντανό και αφέθηκε για να πεθάνει. 

Το γαλλικό Mastiff κατάφερε να εντοπίσει και να διασώσει περαστικός, αφού το κεφάλι του ήταν ορατό, ενώ το υπόλοιπο σώμα του ήταν δεμένο σε μια τσάντα μαζί με χαλίκια και θαμμένο στο έδαφος, δυτικά του Παρισιού.

 

Οι πέτρες που βρέθηκαν γύρω από το άτυχο σκυλάκι πιστεύεται ότι τις πέταξαν αυτοί που το έθαψαν, ώστε να βεβαιωθούν ότι θα πεθάνει.

Έθαψαν ζωντανό σκυλί και το άφησαν να πεθάνει Facebook Twitter

Ήταν «αφυδατωμένη και σοκαρισμένη» όταν ανακαλύφθηκε από τον Pedro Dinis, που μοιράστηκε τις εικόνες της διάσωσης στο Facebook.

«Μόνο το κεφάλι της ήταν ορατό και ήταν δύσκολο να τη δει κανείς με δεδομένη την ποσότητα του χώματος που την κάλυπτε» είπε ο Pedro Dinis.


Η Αστυνομία εντόπισε τον 21χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος θα πάει σε δίκη τον επόμενο Μάρτιο. Επιμένει ότι είχε φύγει πριν από το περιστατικό.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πιθανή φυλάκιση δύο ετών και το αντίστοιχο πρόστιμο περίπου 30.000 ευρώ, ωστόσο οι οργισμένοι πολίτες ζητούν αυστηρότερη ποινή.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Να μην ξεχναμε φυσικα, οτι στην αθανατη ελληνικη επαρχια, καθημερινα θαβονται ζωντανα εκατονταδες - μην πω χιλιαδες- ζωντανα νεογεννητα γατακια και σκυλακια.Στις πολεις ειμαστε πιο εκμοντερνισμενοι και τα πεταμε στους καδους απορριματων.Η λυση ειναι μια: Στειρωστε εστω και ενα αδεσποτακι, σωστε δεκαδες ζωουλες.