Ερντογάν: Μη επανδρωμένα σκάφη θα βγαίνουν σαν «ολόκληρα κοπάδια» στις θάλασσες

Ερντογάν: Μη επανδρωμένα σκάφη θα βγαίνουν σαν «ολόκληρα κοπάδια» στις θάλασσες Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ASSOCIATED PRESS
0

Με νέες αναφορές στη «Γαλάζια Πατρίδα» συνοδεύτηκε η τελευταία ομιλία του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την καθέλκυση της κορβέτας UFUK.

«Η ασφάλεια της χώρας μας, που περικλείεται από τρεις θάλασσες, μπορεί να επιτευχθεί με την καλύτερη προστασία της ''Γαλάζιας Πατρίδας'', ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει πως για την ασφάλεια της «Γαλάζιας Πατρίδας» η Τουρκία κάνει πολλά βήματα «που ενισχύουν το στόλο, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη».

Παράλληλα ο Ερντογάν εξήγγειλε μη επανδρωμένα σκάφη (πλοιάρια) που θα βγαίνουν σαν «ολόκληρα κοπάδια» στις θάλασσες, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

«Με την εμπειρία την οποία αποκτήσαμε από την κατασκευή των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ναυπηγούμε οπλισμένα μη επανδρωμένα σκάφη. Τώρα εργαζόμαστε πάνω στα συστήματα τα οποία, θα κυκλοφορούν σαν κοπάδι στις θάλασσες», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Ο Βρετανός μονάρχης ήταν απών στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Κάρολος φορά τη γραβάτα, σύμβολο της ελληνικής καταγωγής του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ