Ερντογάν: «Έμαθα φοιτητές και φοιτήτριες μένουν μαζί, αυτό δεν πρέπει»

Ερντογάν: «Έμαθα φοιτητές και φοιτήτριες μένουν μαζί, αυτό δεν πρέπει» Facebook Twitter
12

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, έδωσε μια ακόμη «γεύση» της όλο και μεγαλύτερης συντηρητικοποίησης της τουρκικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, ο Τούρκος Πρωθυπουργός δήλωσε «Έμαθα ότι σε κάποια φοιτητική εστία, φοιτητής μένει με φοιτήτρια. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό…», προσθέτοντας ότι «οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν μπορούν να ζουν στο ίδιο οίκημα, αυτό είναι αντίθετο με τη συντηρητική-δημοκρατική δομή». Ο Τούρκος Πρωθυπουργός τάχθηκε και κατά του μεικτού συστήματος των φοιτητικών εστιών.

Μάλιστα, όπως τόνισε, η κυβέρνηση του σκοπεύει να ελέγξει την κατάσταση.

Πριν από μερικές ημέρες, η τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων είχε εκδώσει κάτι σαν «φετφά», για τα τατουάζ και στα σκουλαρίκια στους άνδρες, αναφέροντας πάντως ότι τα μακριά μαλλιά στους άνδρες είναι ανεκτά.

«Οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να μείνουν μακριά από την χρήση κοσμημάτων που είναι κατάλληλα για γυναίκες, γιατί ο προφήτης μας διέταξε: Οι άνδρες που προσπαθούν να μοιάζουν στις γυναίκες και οι γυναίκες που προσπαθούν να μοιάζουν στους άνδρες είναι ενάντια στο έλεος και τη χάρη του Θεού» ανέφερε η Διεύθυνση.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είδε την έξοδο του καναλιού όπου εργαζόταν η παρουσιάστρια Γκιοζντέ Κανσού, λόγω του ντεκολτέ της που κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε «προκλητικό».
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ALIBABA

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Ιατρικά δεδομένα 500.000 ανθρώπων προσφέρονταν για πώληση στον κινεζικό ιστότοπο Alibaba

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Βρετανό υπουργό, Ίαν Μάρεϊ, τα δεδομένα είχαν ληφθεί νόμιμα από πιστοποιημένους οργανισμούς, γεγονός που αποτελεί και την κύρια ανησυχία
THE LIFO TEAM