ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Έρευνα στη Βενεζουέλα για τα χρήματα προς τους Podemos

Έρευνα στη Βενεζουέλα για τα χρήματα προς τους Podemos Facebook Twitter
0

Η Μόνιμη επιτροπή Οικονομικών της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας που ελέγχεται από την αντιπολίτευση θα διεξάγει έρευνα σχετικά με τη φερόμενη χρηματοδότηση των 7.000.000 ευρώ από την κυβέρνηση του πρώην προέδρου Ούγκο Τσάβες προς το κόμμα των Podemos στην Ισπανία.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, τα ποσά αυτά δόθηκαν στο Ίδρυμα Πολιτικών και Κοινωνικών Μελετών (CEPS), των  Podemos, μεταξύ των ετών 2003 και 2011.

"Είναι ένα ποσό εξαιρετικά υψηλό για να είναι μόνο συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη . Θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τον πραγματικό προορισμό του, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η Βενεζουέλα βιώνει μια άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση , " τόνισε ο Φρέντι Γκεβάρα , πρόεδρος του ελεγκτικού μηχανισμού της Εθνοσυνέλευσης.

"Θα είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να κινούμαστε προς τα εμπρός με έρευνες και έλεγχο των δημόσιων πόρων της χώρας, καθώς η διαφθορά κρατά τη χώρα βυθισμένη στη χειρότερη οικονομική και κοινωνική κρίση στην ιστορία της», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Luis Florido.

0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ